Απεβίωσε η Στυλιανή Χάμου. Κηδεύεται σήμερα Κυριακή και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στο Καλαμάκι του Δήμου Κιλελέρ.

Απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών ο Χρήστος Δαρδακούλης. Κηδεύεται σήμερα Κυριακή και ώρα 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος, στο Αβέρωφ Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών η Σπυριδούλα (Λούλα) Κριτσώνη. Κηδεύεται σήμερα Κυριακή και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο νέο Κοιμητήριο.

Απεβίωσε σε ηλικία 76 ετών ο Θωμάς Χαλάτσης. Κηδεύεται σήμερα Κυριακή και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά Μακρυχωρίου Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών ο Κωνσταντίνος Ζιώγας. Κηδεύεται σήμερα Κυριακή και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό του Τιμίου Προδρόμου.

Απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών ο Δημήτριος Ρούστας. Κηδεύεται σήμερα Κυριακή και ώρα 7 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) στη Λάρισα.

Απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών ο Νικόλαος Μπακαρτζής. Κηδεύεται σήμερα Κυριακή και ώρα 11.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος στο Δίλοφο Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω