Απεβίωσε σε ηλικία 75 ετών ο Παναγιώτης Μικιρτζής. Κηδεύεται σήμερα Πέμπτη και ώρα 12.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών ο Παύλος Ολύμπιος. Κηδεύεται σήμερα Πέμπτη και ώρα 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ομολίου.

Απεβίωσε σε ηλικία 82 ετών ο Αλέξανδρος Γκουντής. Κηδεύεται σήμερα Πέμπτη και ώρα 12.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Συκουρίου.

Απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών η Ευφημία (Μίτσα) Χαδουλού. Κηδεύεται σήμερα Πέμπτη και ώρα 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών η Ιωάννα Κωστοπούλου. Κηδεύεται σήμερα Πέμπτη και ώρα 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Θωμά Μακρυχωρίου.

Απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών ο Ευάγγελος Τσούμαρης. Κηδεύεται σήμερα Πέμπτη και ώρα 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Γυρτώνης.

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών η Ζωή Παρασύρη. Κηδεύεται σήμερα Πέμπτη και ώρα 11.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Γερακαρίου.

Απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών ο Δημήτριος Ανατολίτης. Κηδεύτηκε χθες Τετάρτη από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών η Άννα Βαβρίτσα. Κηδεύτηκε χθες Τετάρτη από τον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω