Απεβίωσε σε ηλικία 50 ετών ο Κωνσταντίνος Αρζουμανίδης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα στις 10.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στη Μάνδρα Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 72 ετών ο Κλεάνθης Ντεληθανάσης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα στις 10.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Γενεθλίων της Θεοτόκου στο Ελευθέριο Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 73 ετών ο Χρήστος Λυμτσιούλης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα στις 9.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στη Χάλκη Λάρισας

Απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών η Μαριάνθη Ράικου. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα στις 7 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών η Ανδρομάχη Ζαχαρού. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 97 ετών η Τριανταφυλλιά Γκούμα. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Δευτέρα στις 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Ανατολή Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω