Ο νεοαποκτηθείς εξτρέμ του Παναθηναϊκού προσγειώθηκε πριν λίγα λεπτά στο «Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος».

Στην χώρα μας για λογαριασμό του «τριφυλλιού» βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Παλάσιος. Ο 29χρονος Αργεντινός δήλωσε ενθουσιασμένος με το καινούργια βήμα στην καριέρα του και ανυπομονεί να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Πλέον αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις το πρωί και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «πράσινους». Αν όλα κυλίσουν ομαλά τότε από αύριο κιόλας θα τεθεί στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ έχει πιθανότητες να μπει στην αποστολή για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Superleague 1, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σεμπάστια Παλάσιος κατά την άφιξή του:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ελλάδα. Όταν με ενημέρωσε ο ατζέντης μου του είπα πως ήθελα να έρθω και θα ήταν ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου.

Έχω δει μερικούς παίκτες που ήρθαν στον Παναθηναϊκό, είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα και θέλω να δώσω τα πάντα και να είμαι σύντομα έτοιμος να βοηθήσω.

Είχα την τύχη να αγωνιστώ σε μεγάλα ντέρμπι. Θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και όταν παίζουμε με τον Ολυμπιακό, για να νικήσουμε θα δώσω δύο φορές τον καλύτερο εαυτό μου. Η αλήθεια είναι που από όταν ήμουν στην Αργεντινή μου έρχονταν πολλά ωραία μηνύματα από τον κόσμο και είμαι πολύ χαρούμενος.

Ξέρω πως ο σκοπός είναι να φέρω τον Παναθηναϊκό στο ψηλότερο επίπεδο, ξέρω πως έχουμε πολλούς παίκτες που είναι ηγέτες και εγώ θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα».

 

Περισσότερα Εδω