Στην εκπομπή «Happy Day» και την Κατερίνα Χατζηιωάννου παραχώρησε συνέντευξη η Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία μίλησε για τον την συνεργασία της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου αλλά και για τη σχέση τους.

Για τη συνεργασία της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου στην παράσταση «Αγρίμι» σχολίασε: «Η συνεργασία μας είναι πάρα πολύ καλή, μόνο που κάνει πάρα πολύ φασαρία, ενώ εκείνος μου λέει ότι εγώ βαριέμαι συνεχώς».

Για τον αν θα έκανε δική της εκπομπή στην τηλεόραση, η Δήμητρα Παπαδήμα παραδέχτηκε: «Αν η εκπομπή είχε ενδιαφέρον και γινόταν με τους όρους μου, θα το έκανα. Αν είμαστε και σαν ζευγάρι, πλάκα θα είχε. Παρόλα αυτά, προτιμώ να κάνω μία σειρά, παρά να είναι εκπομπή».

Ενώ για την καλύτερη έκπληξη που της έχει κάνει ποτέ ο Γιάννης Μποσταντζόγλου, η Δήμητρα Παπαδήμα απάντησε: «Μία μέρα έφερε στο σπίτι έναν διάδρομο και άρχισε να κάνει κάθε μέρα διάδρομο. Αλλά πριν πάει να κάνει, ρωτάει πάντα τι θα φάει», με εκείνον να συμπληρώνει: Η Δήμητρα θέλει να διατηρούμε την ευεξία των 20 ετών, αυτό όμως δεν γίνεται όταν είσαι 100».

Περισσότερα Εδω