Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η ανακοίνωση της αποχώρησης του Κρατερού Κατσούλη από τη Φωλιά των Κου Κου, το πρωί της Τετάρτης.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αποκάλυψε πως φεύγει από την πρωινή εκπομπή για επαγγελματικούς λόγους, και συγκεκριμένα για τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη», στην οποία θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. (Δες εδώ όλα όσα είπε ο Κρατερός Κατσούλης on air και έκαναν την Κατερίνα Καραβάτου να λυγίσει)

Όπως ήταν αναμενόμενο, η τηλεοπτική βόμβα δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστη από τις υπόλοιπες εκπομπές, που μετέδωσαν λίγο αργότερα την είδηση.

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Ουσιαστικά αποχωρεί επαγγελματικά. Η συγκεκριμένη περίοδος δεν ήταν τυχαία. Ο Κρατερός ήταν πολύ ξεκάθαρος, εμένα δε μου φάνηκε κάτι περίεργο. Τώρα, η Κατερίνα είναι πιο ευαίσθητη. Είναι ένας μήνας ακόμα για να τελειώσουμε, δεν ξέρω πώς πάνε τα γυρίσματα… Δεν γνωρίζω τι γίνεται με τα συμβόλαια. Θα συνεχίσει του χρόνου στο Star; Αν συνεχίσει, θα είναι μόνη της χωρίς τον Κρατερό».

Η Φαίη Σκορδά σχολίασε: «Να πούμε, επειδή το οφείλουμε τηλεοπτικά, σήμερα η Κατερίνα Καραβάτου στο Star μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη, είχαν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Ανακοίνωσαν το τηλεοπτικό τους διαζύγιο. Σταματάει ο Κρατερός για τις ανάγκες κάποιων γυρισμάτων. Θα συνεχίσει η Κατερίνα. Αξιοπρεπέστατοι συνάδελφοι και οι δυο. Να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξουν να κάνουν».

Και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε την αποχώρηση βόμβα, λέγοντας: «Λίγο σαν απελευθέρωση φαίνεται από τη μεριά του. Προφανώς μπορεί να έχει χάσει και πολλές δουλειές όλα αυτά τα χρόνια, επειδή δε μπορούσε να συμμετέχει σε γυρίσματα, οπότε σου λέει “να η στιγμή”.

Με τη σειρά της, η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε: «Τυχερός που αποφάσισε να φύγει και να μην τον φύγουνε… Διότι στην τηλεόραση τα πράγματα είναι λίγο άγρια, όπως είναι σε όλες τις δουλειές. (…) Το ζευγάρι αυτό έχει γράψει μια πολύ πετυχημένη πορεία, ήταν δύσκολη απόφαση, όμως τα γυρίσματα είναι ιδιαίτερα απαιτητικά. Έφυγε χαρούμενος, είναι λογικό να συγκινηθεί η Κατερίνα. (…) Επειδή έχουμε δει πολλά ζευγάρια στην παρουσίαση εκπομπών όλα αυτά τα χρόνια, ο Κρατερός και η Κατερίνα ήταν ένα πολύ αξιοπρεπές ζευγάρι που το σπίτι του το κράτησε κλειστό και στο πλατό δεν υπήρχε ίχνος προσωπικής ζωής για την τηλεθέαση».

Περισσότερα Εδω