Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πήγε τριήμερο στην Μύκονο και η κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» τη συνάντησε λίγο πριν φύγει στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας ρώτησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τι συμβαίνει με τον Mente Fuerte μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι κάτι υπάρχει ανάμεσά τους.

«Άλλο αυτό! Γενικά με όποιον με δεις να κάθομαι, τον έχω ήδη χρεωθεί. Κρατάω μια απόσταση. Δεν συμβαίνει τίποτα με τον Mente Fuerte, ήμασταν σε κοινή παρέα και ανταλλάξαμε δυο κουβέντες. Έχουμε κοινούς φίλους και έχει τύχει να βρεθούμε σε κοινή παρέα δύο φορές. Μάλλον για αυτό. Μπορεί και να τριτώσει. Δεν έχω συγκεκριμένο τύπο άντρα, είναι αναλόγως τι θα μου βγάλει κάποιος» ξεκαθάρισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Θα κουραστεί ο κόσμος σε λίγο να μιλάω για τον Στάθη Σχίζα. Δεν ενδιαφέρει και κανέναν. Δεν υπάρχει κάποιο σκοτεινό σημείο στον χωρισμό μας. Μιλάμε πού και πού για πρακτικά ζητήματα. Έχουμε καλές σχέσεις, δεν είμαστε τσακωμένοι. Το μπλοκ ήταν κάτι παρορμητικό από την μεριά του» ανέφερε η Influencer για τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα.

Περισσότερα Εδω