Μοιράσου το αρθρο!

Με ομόφωνη απόφαση συνεδρίασης της 6ης Ιουνίου τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου αποφάσισαν την επανέναρξη των εργασιών για τη διοργάνωση της επαγγελματικής έκθεσης «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2023». Η προσπάθεια υλοποίησής της το έτος 2020 & 2021 βρέθηκε αντιμέτωπη με το lockdown της πανδημίας, τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και τις άγνωστες τότε επιδημιολογικές συνθήκες. Όμως, το Επιχειρηματικό Πανόραμα επιστρέφει!

Ο εμπορικός κι επαγγελματικός κόσμος του Βόλου, όπως σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος,  θα είναι έτοιμος να αναδείξει τις επαγγελματικές προοπτικές τονώνοντας την τοπική οικονομία, δίνοντας το ρυθμό μιας νέας ανάπτυξης. Ο επιτυχημένος θεσμός βρίσκεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων. Αρωγοί της πολύπλευρης προσπάθειας είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Βόλου και το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κ. Μπασδάνη Αριστοτέλη και τη Διοικούσα Επιτροπή, για την σύσταση τριμελούς επιτροπής για την προετοιμασία της διοργάνωσης της έκθεσης Επιχειρηματικό Πανόραμα στην οποία συμμετέχουν οι κ.κ.  Οντόπουλος Απόστολος, Σαββάκης Άρης και Καραλής Βασίλειος. Η εν λόγω επιτροπή θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του Επιμελητηρίου και του διοργανωτή της έκθεσης  Εμπορικού Συλλόγου ώστε να υπάρξει από κοινού το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου χαιρετίζει την ενέργεια αυτή, η οποία , όπως τονίζει είμαστε, θα αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα στο μέλλον και επιβεβαιώνει το ρητό «Η ισχύς εν τη ενώσει».

«Είμαστε σίγουροι ότι η έκθεση θα δώσει  μια μοναδική ευκαιρία στις επιχειρήσεις της Μαγνησίας να προβληθούν απευθυνόμενες σε χιλιάδες επισκέπτες και επαγγελματίες για  εμπορικές συμφωνίες», επισημαίνουν τέλος τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου.

Περισσότερα Εδω