Ο Άρης Βανταράρης ανέβηκε στη σκηνή του House of Fame, ερμηνεύοντας ένα τραγούδι του Διονύση Σχοινά, το “Πάρτι”. Ο νεαρός καλλιτέχνης είχε απογοητευθεί στην αρχή της εβδομάδας από την επιλογή αυτού του τραγουδιού, γεγονός που, απ’ότι φάνηκε, το έδειξε και στην ερμηνεία του. Ο Άρης μπορεί να προσπάθησε, ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές με την εμφάνισή του.

Δεδομένου ότι τραγούδησε ένα κομμάτι του συζύγου της, η Ελένη Φουρέιρα έδωσε αρχικά το λόγο στην Καίτη Γαρμπή. Η γνωστή τραγουδίστρια όχι μόνο δεν ικανοποιήθηκε από την προσπάθεια του Άρη, αλλά δυσαρεστήθηκε πολύ από τη στάση που κράτησε όταν του δόθηκε το τραγούδι. Ειδικότερα, είπε:

“Το έχω συνηθίσει τόσα πολλά χρόνια με τη φωνή του Διονύση που μου είναι λίγο δύσκολο να το ακούσω από κάποιον άλλον. Θεωρώ ότι το τραγούδι αυτό το αδίκησες από την αρχή, γιατί δεν ήθελες να το πεις. Θεωρώ ότι ένας καλός τραγουδιστής, όπως είσαι εσύ, μπορεί να πει τέτοιου είδους τραγούδια, το ξέρεις και εσύ. Δεν σου πήγε το τραγούδι γιατί δεν το ήθελες και είναι ένα τραγούδι με το οποίο ο Διονύσης έχει κάνει μεγάλη κατάσταση, γεμίζει μαγαζιά χρόνια. Γιατί δεν το ήθελες; Είπες “καλύτερα να έλεγα ένα ξένο τραγούδι”, πιστεύεις θα σου πήγαινε περισσότερο;”.

Περισσότερα Εδω