Είχε ξυλοφορτώσει τη νεαρή γειτόνισσά του για μια θέση στάθμευσης στη Λάρισα ένας άνδρας, που θα καθίσει την ερχόμενη Δευτέρα στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου (Κακουργιοδικείο) Βόλου. Ο Λαρισαίος κατηγορείται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος, καθώς είχε τραυματίσει σοβαρά τη νεαρή και μάλιστα την είχε στείλει στο νοσοκομείο…

Το επεισόδιο είχε γίνει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου του 2017, με τη νεαρή γυναίκα να μεταφέρεται αιμόφυρτη στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αεροδρομίου, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η κοπέλα δέχτηκε βίαιη επίθεση από τον νεαρό άνδρα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αιμόφυρτη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Ο δράστης του απίστευτου περιστατικού συνελήφθη, ενώ άγνωστα παραμένουν τα αίτια της επίθεσης, με περίοικους, ωστόσο, να μιλούν για ασήμαντη αφορμή, που έχει να κάνει με μία θέση πάρκιν, με δεδομένο ότι δράστης και θύμα είναι γείτονες!

Πηγή: e-thessalia.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω