Πρώτο «τρίποντο» για το σύνολο του Νίκου Νιόπλια, καθοριστικός παράγοντας της αναμέτρησης ο Χουάν Νέιρα, ο οποίος στο 61′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

 

Στο 7′ η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου είχε προηγηθεί με τον Καρέλη, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με το αυτογκόλ του Μαλή.

Οι δύο αντίπαλοι δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κλασσικές ευκαιρίες ως το τέλος του ημιχρόνου, ενώ δεν έλειψε και η ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Το δεύτερο μέρος άρχισε με εκατέρωθεν άστοχα σουτ από Τοράλ και Μόρσεϊ και στο 59’, σε ένα σουτ του Φαν Ντάινεν που πέρασε ελάχιστα άουτ, ο διαιτητής κλήθηκε από τον VAR να δει τη φάση στο βίντεο και καταλόγισε πέναλτι, κρίνοντας ότι η μπάλα είχε βρει στο χέρι του Καρέλη.

Ο Νέιρα ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο 61’ και έδωσε προβάδισμα στον ΟΦΗ, ο οποίος στη συνέχεια όχι μόνο το κράτησε, αλλά έχασε ευκαιρίες να πετύχει και τρίτο γκολ.

Στο 80’ το σουτ του Ντουρμισάι σταμάτησε στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Καστάινιος που πήρε το ριμπάουντ σούταρε ψηλά άουτ, ενώ ο Μελίσσας είχε δύο σωτήριες επεμβάσεις σε προσπάθειες των Μαρινάκη και Νέιρα.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Κίτρινες: Καρέλης – Νέιρα, Καστάινιος, Γιαννούλης

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Βργκοτς, Λούι (79΄ Χρ. Μπελεβώνης), Βέργος, Ντουάρτε, Βαρόνε, Αντούνες (78΄ Αποστολάκης), Μόρσεϊ (63΄ Ζεστέντ), Μαλής, Τσιγγάρας (63΄ Φλόρες), Καρέλης (78΄ Κορνέλιους)

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Πασαλίδης (74΄ Σελίμοβιτς), Μαρινάκης, Λάμπρου (69΄ Ντουρμισάι), Νέιρα, Φαν Ντάινεν (70΄ Γιαννούλης), Βούρος, Γκαγιέγκος, Τοράλ (57΄ Καστάινιος), Μεγιάδο, Μπαλογιάννης.

Περισσότερα Εδω