Πυρετωδώς εργάζονται εδώ και ημέρες συνεργεία στο κέντρο της Λάρισας (φωτό επάνω), προκειμένου το νέο κατάστημα της «Dofundo» να προλάβει την περίοδο των εορτών. Στον αντίποδα, στο εμπορικό κέντρο fashion city outlet, ήδη λειτουργεί κατάστημα η «Pepco».

Πρόκειται για δύο εταιρείες που επεκτείνονται και αποκτούν σημαντικό μερίδιο στην αγορά όπου σήμερα κυριαρχούν τα Jumbo.

Η dofundo μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο διαδίκτυο, αποτελεί επίσημο συνεργάτη των Jumbo, βάζοντας στα ράφια της ένα μεγάλο μέρος της τεράστιας γκάμας των καταστημάτων του Απόστολου Βακάκη. Προσφάτως, η εταιρεία αναζητούσε με αγγελία προσωπικό για το νέο κατάστημά της στη Λάρισα, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της ανακαίνισης, στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Λαπιθών.

Η Dofundo έχει πάνω από 20.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, εστιάζοντας σε  παιχνίδια, σχολικά, έπιπλα σπιτιού, είδη πάρτι, Pet Accesories κ.α.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ «ΠΟΛΩΝΙΚΑ JUMBO»

Έχουν χαρακτηριστεί ως τα «Πολωνικά Jumbo» και όχι άδικα, αν δει κανείς τους κωδικούς τους, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν και αναπτύσσονται.

Η «Pepco» από την Πολωνία έρχεται στη χώρα μας με δέκα συνολικά καταστήματα μέχρι τις αρχές του 2023.

Ένα εξ’ αυτών έχει ανοίξει ήδη τις πύλες του στο Fashion City Outlet, το οποίο συνεχίζει να προσελκύει ισχυρά brands στη λεωφόρο Καραμανλή.

Για την «Pepco» το εμπορικό κέντρο της Λάρισας αποτέλεσε την ιδανική επιλογή, αφού στρατηγική επιλογή, του ομίλου αποτελεί η λειτουργία των καταστημάτων σε χώρους όπου θεωρούνται προορισμοί για όλη την οικογένεια, όπως είναι τα εμπορικά πάρκα και εμπορικά κέντρα, καθώς και τα υπερμάρκετ.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η στρατηγική της εταιρείας που επιτάσσει το πιο ακριβό προϊόν της κοστίζει 30 ευρώ ενώ η αξία του μέσου «καλαθιού» να  κυμαίνεται μεταξύ 10 ευρώ στις πρώην ανατολικές χώρες και 13 ευρώ στις δυτικοευρωπαϊκές χώρες. Σε εβδομαδιαία βάση, εξάλλου, πραγματοποιεί μεγάλες προσφορές, τύπου bazaar, σε σειρά προϊόντων. Στα καταστήματα διατίθενται περί τους 4.000 κωδικούς προϊόντων.

newsroom onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω