Το J2US επιστρέφει στις οθόνες μας, αυτή τη φορά μέσα από το νέο πρόγραμμα του Alpha. Πριν από μερικές εβδομάδες, ο τηλεοπτικός σταθμός με επίσημη ανακοίνωση, μας ενημέρωσε πως το λαμπερό show εντάσσεται στο νέο του πρόγραμμα.

“Το Just the 2 of Us με τον Νίκο Κοκλώνη, το διαφορετικό, ξεσηκωτικό, συναρπαστικό, βραδινό υπερ-show έρχεται σε σκηνή απ’ το μέλλον και μας προσκαλεί σ ένα ατελείωτο τηλεοπτικό πάρτι λάμψης, χιούμορ, ανατροπών και αγαπημένης μουσικής με τα πιο ηχηρά ονόματα της showbiz!

Δες ακόμα: J2US: Αυτά είναι τα ζευγάρια που θα τραγουδήσουν στο μουσικό show του Alpha

Στόχος τους, να κερδίσουν τις καρδιές της κεφάτης αλλά αυστηρής κριτικής επιτροπής και των τηλεθεατών, να εξασφαλίσουν την ασυλία ώστε να παραμείνουν στο show, και να κατακτήσουν στον μεγάλο τελικό την κορυφή! Σκοπός τους να συγκεντρωθεί ένα ποσό σημαντικό που θα προσφέρει πραγματική χαρά και στήριξη στο φιλανθρωπικό σωματείο που θα ενισχυθεί με την ολοκλήρωση των επεισοδίων”, ανέφερε, μεταξύ άλλων, η επίσημη ανακοίνωση του Alpha.

Στον “αέρα” του σταθμού κυκλοφόρησε και το απολαυστικό τρέιλερ. Πρόκειται για ένα απόσπασμα στο οποίο οι κριτές, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Σταμάτης Φασουλής, Βίκυ Σταυροπούλου διασκεδάζουν μέχρι να βρεθούν σε hangover, στο απόλυτο πάρτι της σεζόν με διοργανωτή φυσικά τον Νίκο Κοκλώνη.

 

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω