Μοιράσου το αρθρο!

Παπαγιαννίδης-Αραχωβίτης σήμερα στη «Θεσσαλική Γη»

 

 

Τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη καθώς και τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Σταύρο Αραχωβίτη, θα φιλοξενήσει σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022, η εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή «Θεσσαλική Γη» του «Astra tv», την οποία παρουσιάζει ζωντανά στις 22:30, ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της «ΑγροΈκφρασης» κ. Χρήστος Αθανασιάδης.

 

Στο 1ο μέρος της εκπομπής, ο Γ.Γ. του ΥΠΑΑΤ κ.  Δημήτρης Παπαγιαννίδης  θα αναλύσει όλα τα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, όπως η αξιοποίηση των πόρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, του Προγράμματος Αλιείας και των έργων του Ταμείου Ανάκαμψης στον τομέα των αγροτικών υποδομών, με έμφαση στα αρδευτικά και την αγροτική οδοποιία.

 

Ακολούθως, στο 2ο μέρος της εκπομπής ο Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία κ. Σταύρος Αραχωβίτης, θα αναφερθεί στην τρέχουσα αγροτική επικαιρότητα αλλά και στις επιπτώσεις της νέας ΚΑΠ που θα έχει η περιφέρεια Θεσσαλίας και όχι μόνο.

 

Καλεσμένοι πέραν των κ.κ. Παπαγιαννίδη-Αραχωβίτη, είναι οι:

 

  • Ντίνος Μακάς, γεωπόνος-συνεκδότης «ΑγροΕκφρασης», στο 1ο μέρος
  • Χρήστος Παπαδημητρίου, αντιπρόεδρος ΠΑΚ Θεσσαλίας για την Π.Ε. Λάρισας και αντιδήμαρχος Ελασσόνας, στο 2ο μέρος

 

Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVE, στο facebook: astratv καθώς και στο facebook: Αθανασιάδης Ε. Χρήστος

 

 

Περισσότερα Εδω