Μια ιδιαίτερη και, με πολλά ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα περίοδο, διανύει η Super Κική το τελευταίο διάστημα.

Όπως η ίδια αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

«Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι … να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται .. Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ … πρώτον γιατί ΜΠΟΡΩ ..
και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ότι είχαμε … παρ όλα αυτά ότι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι … θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου» έγραψε η Super Κική τότε στην ανάρτησή της αποκαλύπτοντας πως πρόκειται να μεγαλώσει το παιδάκι της χωρίς τον μέχρι πρότινος σύντροφό της. (δες εδώ την αποκάλυψη του Δημήτρη Αλεξανδρου για τον πρώην σύντροφο της Super Κικής)

Έκτοτε, έχουν ακολουθήσει κι άλλες αναρτήσεις της Super Κικής, στις οποίες εμφανίζεται συναισθηματικά φορτισμένη αφού ακόμη προσπαθεί να διαχειριστεί την τεράστια αλλαγή που έχει συμβεί στη ζωή της. Χθες μάλιστα – όπως η ίδια αποκάλυψε- έπαθε και μια πολύωρη κρίση πανικού.

«Κρίση πανικού 8 ώρες τουλάχιστον, αλλά θα περάσει» έγραψε χαρακτηριστικά η Super Κική.

Περισσότερα Εδω