Φέτος τα Χριστούγεννα είναι τετραήμερο, ιδανικό για αποδράσεις. Εάν είστε της τελευταίας στιγμής και φοβάστε ότι δεν θα βρείτε οικονομικούς προορισμούς για τα Χριστούγεννα, η Pricefox έχει τις λύσεις για φτηνούς προορισμούς κοντά στη Λάρισα.

Προορισμοί με διαμονή από 100 ευρώ ανά άτομο για 4 διανυκτερεύσεις. Μερικοί φτηνοί προορισμοί που αυτά τα Χριστούγεννα αξίζει ένας Λαρισαίος να επισκεφτεί είναι οι εξής:

Με ένα βουκολικό σκηνικό οι Ψαράδες, στις Πρέσπες -σε απόσταση 3 ωρών περίπου από τη Λάρισα- μοιάζουν η ιδανικότερη επιλογή για ήρεμες και χαλαρές διακοπές μακριά από όλους και από όλα. Ένας προορισμός που δεν θα τινάξει τον προϋπολογισμό σας στον αέρα, καθώς διαθέτει καταλύματα με €106 το άτομο για 4 διανυκτερεύσεις.

Στην Πιερία με τον επιβλητικό Όλυμπο και τα υπέροχα γραφικά χωριά στις πλαγιές του, το Λιτόχωρο (μια ανάσα από τη Λάρισα) μοιάζει η πιο συμφέρουσα επιλογή για να ορίσει κανείς ως ορμητήριο της χριστουγεννιάτικης απόδρασής του. Οι τιμές εδώ ξεκινάνε από €126 το άτομο για 4 διανυκτερεύσεις.

Το Τσεπέλοβο στα μαγικά Ζαγοροχώρια, παραδομένα στην επιβλητική φύση της Πίνδου, μπορεί να είναι 3,5 ώρες από τη Λάρισα, αλλά πραγματικά αξίζουν τη διαδρομή. Η διαμονή εδώ στα €163 το άτομο.

Στις ίδιες τιμές κυμαίνεται και η διαμονή στη Νάουσα. Η πόλη του κρασιού στους πρόποδες του Βερμίου, συναντάται σε απόσταση λίγο μικρότερη των δυο ωρών από τη Λάρισα. Η φύση, εδώ, συναντάται στο μεγαλείο της, με τον επισκέπτη της μοναδικής ηρωικής πόλης στην Ελλάδα να έχει μια πληθώρα επιλογών σε δραστηριότητες.

Ανάμεσα στο Περτούλι και την Ελάτη, το Νεραϊδοχώρι είναι ένα μέρος που κρύβει όλη τη χειμερινή μαγεία των Χριστουγέννων. Περίπου 1,45 ώρες από τη Λάρισα, η διαμονή στον ορεινό προορισμό των Τρικάλων ξεκινάει από τα €252 το άτομο για 4 διανυκτερεύσεις.

Το Πήλιο δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας, καθώς συγκαταλέγεται ανάμεσα στους δημοφιλέστερους ορεινούς προορισμούς στη χώρα και είναι τόσο κοντά μας. Στη Βυζίτσα, πιο συγκεκριμένα (1, 24’ η διαδρομή από Λάρισα) μπορεί να βρει κανείς δωμάτιο από 108 ευρώ το άτομο για 4 διανυκτερεύσεις και να ανακαλύψει τα παραδοσιακά χωριά και την πλούσια φύση στο βουνό των Κενταύρων με οικονομικούς όρους.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω