Απεβίωσε σε ηλικία 59 ετών ο Κωνσταντίνος Γκουγκουστάμος του Δημητρίου και της Γιάννως. Η κηδεια του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη στις 11 το πρωί στην εκκλησία του Νέου Κοιμητηρίου της Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 84 ετών ο Αλκιβιάδης Αναγνωστούλης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Σκήτης Αγιάς.

Απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών η Ασπασία Χρυσάφη. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη στις 2 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών ο Σταύρος Σίμος ετών. . Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Συκέας Ελασσόνας.

Απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών η  Αγλαΐα Δαλαβίκα. Η κηδεία της θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη στις 1 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Νερομύλων Αγιάς.

Απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών ο Θωμάς Τσιρογιάννης. Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου (Νέο Κοιμητήριο) Λάρισας.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω