Τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου μετά τον τελικό του Survivor σχολίασε στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής του ANT1 φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος με όσα δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής για τις ερωτικές περιπτύξεις στον Άγιο Δομίνικο, ενώ δεν έκρυψε και την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι τραγούδησε on camera με τον 5χρονο γιο του.

«Προκλητικός ακόμη και στις δηλώσεις του που ειρωνεύτηκε τη μητέρα της Μαριαλένας. Νομίζει ότι είναι τόσο έξυπνος και εξυπνάκιας ο Τριαντάφυλλος που αισθάνεται ότι μπορεί να κοροϊδέψει όλη την Ελλάδα. Αισθάνεται το μεγαλείο του… Καλά εγώ ήμουν ξενερωμένος μαζί του καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Εγώ έχω κι άλλη άποψη αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να την πω. Προσωπικά διαφωνώ… Εγώ δεν θα εξέθετα τα παιδιά μου. Αλλά εντάξει δικαίωμα του. Εμένα δεν μου αρέσει οι γονείς να το κάνουν αυτό. Το λέω εγώ που είμαι στην επικαιρότητα τόσα χρόνια. Εμείς δεν τα έχουμε εκθέσει ποτέ. Δεν μ’ αρέσει ένα πεντάχρονο να τραγουδάει σε ένα πανηγύρι στο Survivor» συνέχισε ο παρουσιαστής.

 

Η Φαίη Σκορδά τότε απάντησε στον πρώην σύζυγό της, αναφέροντας πως αυτή ήταν μια τηλεοπτική στιγμή που της άρεσε πολύ, διαφωνώντας κάθετα μαζί του.

«Ο καθένας κάνει την επιλογή του. Εμένα μου άρεσε η στιγμή που τραγούδησε με τον γιο του. Έλα μωρέ Γιώργο, ο καθένας επιλέγει τι θα κάνει με την οικογένεια του. Μη κάνεις κριτική. Εσύ θα αποφασίσεις για τα δικά σου παιδιά και τη δική σου οικογένεια».

Περισσότερα Εδω