Ιδιαίτερα ενοχλημένος εμφανίζεται ο Λαρισαίος καθηγητής Φαρμακολογίας Αχιλλέας Γραβάνης μέσα από ανάρτησή του στα Social Media, επισημαίνοντας ότι όποια κακοήθεια πέσει άμεσα ή έμμεσα στην αντίληψη του και αφορά το πρόσωπό του, θα προωθηθεί άμεσα στον εισαγγελέα.

Ο ίδιος αναφέρει ότι ορισμένοι διαδίδουν ότι οι απόψεις του για τα εμβόλια και τα φάρμακα κατά του κορωνoϊού οφείλονται στον χρηματισμό του από τις φαρμακευτικές εταιρείες, κάτι που όπως ξεκαθαρίζει δεν έχει καμία βάση, σημειώνοντας: “Δηλώνω ότι δεν είχα ούτε έχω οικονομική σχέση με αυτές, δεν έχουν καν χρηματοδοτήσει ταξίδια μου σε επιστημονικά συνέδρια, 35 χρόνια”.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:

“ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ …

Κύκλοι ‘προοδευτικών’ που στοχοποιούν εκ συστήματος ανθρώπους (το έχω βιώσει δις) διαδίδουν ότι οι απόψεις μου για τα εμβόλια και τα φάρμακα κατά του κορωνιου οφείλονται στον χρηματισμό μου από τις φαρμακευτικές εταιρείες. Δηλώνω ότι δεν είχα ούτε έχω οικονομική σχέση με αυτές, δεν έχουν καν χρηματοδοτήσει ταξίδια μου σε επιστημονικά συνέδρια, 35 χρόνια. Δεν είχα ποτέ ούτε έχω δημόσια θέση στον Ε.Ο.Φ (αρνήθηκα τρις την προεδρεία του). Να γνωρίζουν οι κακοήθεις ότι όποια κακοήθεια πέσει άμεσα η έμμεσα στην αντίληψη μου θα προωθηθεί άμεσα στον εισαγγελέα. Από όπου και αν προέρχεται: συλλογικότητα η άτομο”.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω