Ένας 64χρονος Αλβανός υπήκοος είναι σύμφωνα με την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ο άνδρας που παρενόχλησε σεξουαλικά δύο Λαρισαίες και απείλησε μια τρίτη, ενώ αυτές περπατούσαν στην ευρύτερη περιοχή του Αλκαζάρ. Ο 64χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη στην οδό Πάρνηθος από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ το απόγευμα της 29ης Οκτωβρίου καθώς έκρυβε πάνω του επιμελώς ένα μαχαίρι.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας διαπιστώθηκε πως είναι αυτός που παρενοχλούσε ακόμη και θωπεύοντας τις γυναίκες, που πρωινές συνήθως ώρες περπατούσαν στην περιοχή και στην περιφερειακή οδό, από τον κόμβο της ΔΕΥΑΛ έως την οδό Αεροδρομίου. Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελευθερία, στις 21 Οκτωβρίου προσέγγισε Λαρισαία επιδεικνύοντας επιθετική συμπεριφορά, ενώ περπατούσε στο ανάχωμα στη συνοικία του Ιπποκράτη. Με τη γυναίκα να τον αποφεύγει τρέχοντας προς την αντίθετη κατεύθυνση, καλώντας παράλληλα σε βοήθεια.

Στις 6.45 τα ξημερώματα της 25ης Οκτωβρίου πλησίασε Λαρισαία που περπατούσε στον κόμβο της Νέας Σμύρνης και προέβη σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα, θωπεύοντάς την. Η Λαρισαία – σύμφωνα με πληροφορίες της αντιδρώντας τον χτύπησε με την ομπρέλα στο κεφάλι, με τον 64χρονο να την χαστουκίζει και τη γυναίκα να πέφτει στο έδαφος.

Στη 1 το μεσημέρι της 4ης Ιουνίου Λαρισαία περπατούσε στην οδό Πηνειού όταν ο 64χρονος την προσέγγισε από την πίσω πλευρά και προέβη σε χειρονομία γενετήσιου χαρακτήρα. Η Λαρισαία προσπάθησε να τον φωτογραφίσει με το κινητό της τηλέφωνο, με τον 64χρονο να τρέπεται σε φυγή. Τελικά ο δράστης, μετά τη σύλληψή του με το μαχαίρι αναγνωρίστηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή, αδικήματα για τα οποία δεν συνελήφθη καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο. Σημειώνεται πως ο 64χρονος στερούνταν των εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διακριβωθεί αν ο 64χρονος εμπλέκεται και σε άλλες ομοειδείς αξιόποινες πράξεις.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω