Το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Όρασης «Μάγνητες Τυφλοί» οργανώνει στη Λάρισα Εαρινό κύκλο σεμιναρίων εκπαίδευσης στο σύστημα γραφής και ανάγνωσης τυφλών Braille. Τα μαθήματα θα είναι ταχύρρυθμα, θα ξεκινήσουν στις 11 Απριλίου και οι εξετάσεις πιστοποίησης θα γίνουν τον Ιούνιο. Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν ώρες θεωρίας και πρακτικής εξάσκησης.

Στους ενδιαφερόμενους θα δοθεί υποστηρικτικό υλικό και η δυνατότητα απεριόριστης πρακτικής εξάσκησης καθημερινά. Υποβολή αιτήσεων και σειρά προτεραιότητας μέχρι την Παρασκευή 8 Απριλίου, στα γραφεία του παραρτήματος του σωματείου επί της Κούμα 9 – Λάρισα (1ος όροφος) Κε.Δι.Βι.Μ.2 EDU4U. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2410549831, 2410252860.

Στον ίδιο χώρο ξεκινούν επίσης, νέα τμήματα εκμάθησης της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας καθώς επίσης και εξειδικευμένα τμήματα ταχύρρυθμης προετοιμασίας για την απόκτηση επάρκειας. Τα μαθήματα θα γίνονται από την σχολή εκμάθησης Ε.Ν.Γ. «ΝΟΗΣΙΣ» υπό την επιστημονική εποπτεία και καθοδήγηση του Ειδικού Καθηγητή στη Νοηματική (ΠΕ31-ΥΠΔΒΜΘ) κ. Νίκου Γαλάνη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω