Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 24/11 στο Mega η εκπομπή “Night Out” με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και πρώτη του καλεσμένη ήταν η πρωταγωνίστρια του Maestro Κλέλια Ανδριoλάτου“.

Η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε πως έμαθε ότι πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον Maestro από την τηλεόραση καθώς είχε περάσει ήδη από 4-5 casting χωρίς όμως κάποιος να της πει ότι την έχουν πάρει και είδε τη συγκεκριμένη είδηση στην τηλεόραση.

«Άκουσα να λένε “η Κλέλια Ανδριoλάτου είναι η νέα μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη” και πήρα αμέσως την Έλενα Χριστοπούλου τηλέφωνο και της είπα “Μάλλον με πήραν για τον ρόλο”» ανέφερε. 

Σε άλλο σημείο παραδέχτηκε πως η επαφή της με τον χώρο του μόντελινγκ τη βοήθησε στο να είναι πιο συνεπής και πειθαρχημένη και αποκάλυψε πως κάνει επτά χρόνια ψυχοθεραπείας. Μάλιστα, όπως είπε η ψυχοθεραπεία είναι για εκείνη ένα σπουδαίο πράγμα και πρότεινε σε όποιον μπορεί να το κάνει.

«Στον έρωτα βουτάω πολύ» είπε η Κλέλια Ανδριoλάτου σε άλλο σημείο.

Στην πορεία, η Κλελια Ανδριωλάοτου μίλησε για τον τρόπου που η ενασχόλησή της με το μόντελιγνκ επηρέασε τη σχέση της με το φαγητό, τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής μέσω της σειράς “Μπρούσκο” και τη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι η υποκριτική είναι ο δρόμος που θέλει να ακολουθήσει.

«Μου αρέσουν πάρα πολύ οι γυναίκες, θεωρώ ότι είναι υπέροχα πλάσματα» είπε σε άλλο σημείο για τη σχέση της με άλλες γυναίκες.

Περισσότερα Εδω