Υπήρξαν συνεργάτες, φίλοι, ζευγάρια, ενώ απασχόλησαν έντονα τα media με την απόφασή τους να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, τόσο στην καθημερινή τους ζωή, όσο και στην διαδικτυακή τους δραστηριότητα. 

Οι Έλληνες celebrities που έδωσαν τέλος στις σχέσεις τους κάνοντας ο ένας στον άλλον unfollow στα social media:

Βίκυ Καγιά – Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μετά τη συνεργασία τους στο GNTM, τόσο η Βίκυ Καγιά, όσο και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αρκετές φορές ρωτήθηκαν από τους δημοσιογράφους για τις μεταξύ τους σχέσεις, αλλά και τις φήμες που τις ήθελαν σε κόντρα. 

Πριν λίγες ημέρες η Βίκυ Καγιά έκανε unfollow την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ είχε προηγηθεί το unfollow της Σοφίας Χατζηπαντελή στο προφίλ της Καγιά στο instagram.

Η Βίκυ Καγιά πριν το unfollow στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκίνησε με τον Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος ενημερώθηκε από δημοσιογράφο πως η παρουσιάστρια του Star έχει σταματήσει να τον ακολουθεί στα social media.

Δημήτρης Ουγγαρέζος –  Η λίστα με τα unfollow και η συνάντηση με τη Σίσσυ Χρηστίδου 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν από τους πρώτους που άνοιξε το θέμα με τα unfollow. Ο παρουσιαστής στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για την στάση του στα social media αλλά και όσους επιλέγει να αφαιρέσει από τη λίστα των διαδικτυακών του φίλων.

Στα πρόσφατα unfollow, η Ελένη Τσολάκη και η Σίσσυ Χρηστίδου. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε πως ενοχλήθηκε ιδιαιτέρως από τα λεγόμενα της πρώτης στον τηλεοπτικό αέρα, ενώ για τη δεύτερη, η παρεξήγησή τους λύθηκε on air, όταν ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Δεν ξύπνησα μια μέρα. Αφού τα είπαμε αυτά, γιατί τα ξαναλέμε; Συμβαίνουν αυτά. Μπορεί κι εγώ να παρεξήγησα πράγματα. Αυτά λύνονται εκτός. Για αυτό ήρθα πέρυσι κι είμαστε μια χαρά. Να μην είμαι στα social media χα χα χα και χου χου χου κι από πίσω σε βρίζω. Αυτό θα το προτιμούσες; Τουλάχιστον είχα μια συνέπεια», είχε σχολιάσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε ξανά follow τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά την τηλεοπτική τους συνάντηση.

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Κατερίνα Καινούργιου: Το τέλος μιας φιλίας

Η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της στον Alpha τον περασμένο Νοέμβριο αναφέρθηκε ανοιχτά στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και στη στάση του να κάνει unfollow και block στο instagram, καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν διακόψει τις σχέσεις τους.

«Να πω κάτι με πολλή αγάπη για τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης έχει ένα θέμα, για μένα είναι από τους πιο ταλαντούχος αλλά όπου κι αν πάει τσακώνεται. Δεν ξέρω για ποιον λόγο δημιουργεί τόσες κόντρες και τόσες εντάσεις, ενώ είναι ένα φανταστικό παιδί… Με μένα που δεν έχει κανένα λόγο, χωρίς λόγο έγραφε σε sites τα χειρότερα, ενώ έχουμε μοιραστεί στιγμές.

Με μπλοκάρει, με κάνει, με ράνει… Το ίδιο έχει κάνει με όλο το σύμπαν. Θεωρώ λοιπόν ότι δεν έχει αυτό που του αξίζει αυτή τη στιγμή – και δικιά του εκπομπή και να είναι στην κορυφή- λόγω συμπεριφορών», δήλωνε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ιωάννα Τούνη – Βρισηίδα Ανδριώτου: Από κολλητές, δυο ξένες

Οι κολλητές που έγιναν… δυο ξένες. Η Ιωάννα Τούνη και η Βρισηίδα Ανδριώτου ξεκίνησαν τις φιλικές τους σχέσεις αμέσως μετά τη συμμετοχή τους στο My Style Rocks.

Φωτογραφίσεις, ταξίδια, εξόδους, οι δυο τους ήταν κυριολεκτικά αχώριστες! Ωστόσο σύμφωνα με την Ιωάννα Τούνη το τέλος της φιλίας τους, ήρθε όταν η γνωστή infuencer με ανάρτησή της ανέφερε πως η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκε σε πισίνα ξενοδοχείου μαζί με έναν άνδρα ο οποίος εμπλέκονταν στην υπόθεση με το revenge porn video. Η μία έκανε unfollow την άλλη, δίνοντας έτσι τέλος και στη διαδικτυακή τους φιλία.

Δανάη Μπάρκα – Τα unfollow σε πρώην συνεργάτες

Η παρουσιάστρια του Mega πρόσφατα εξέφρασε τη δική της γνώμη για τους διαδικτυακούς φίλους στα social media, αποκαλύπτοντας πως και η ίδια έχει κάνει unfollow σε συνεργάτες που αποχώρησαν από την εκπομπή της.

«Το unfollow κατά τη γνώμη μου πρέπει να αποποινικοποιηθεί. Έχω κάνει πάρα πολύ κόσμο unfollow που δεν έχω τίποτα μαζί τους, δεν έχω τσακωθεί, δεν υπήρξε ποτέ ένταση, δεν μιλάμε. Έχω κάνει unfollow συνεργάτες από την 1η χρονιά της εκπομπής. Δεν σημαίνει ότι έχω κάτι μαζί τους, απλά χαθήκαμε. Αφού δεν μιλάμε, γιατί να τους ακολουθώ; Γιατί να βλέπεις κάθε μέρα τις δημοσιεύσεις τους; Και μένα με έχουν κάνει unfollow και block», ανέφερε η Δανάη Μπάρκα.

Unfollow και χωρισμοί

Αρκετά είναι και τα πρώην ζευγάρια της ελληνικής showbiz τα οποία επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους κάνοντας unfollow, σβήνοντας στη συνέχεια και τις κοινές τους φωτογραφίες. 

Κατερίνα Παπουτσάκη – Παναγιώτης Πιλαφάς

 

Snik – Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Λάμπρος Χούτος – Ματίνα Ζάρα 

Αλέξης Παππάς –  Αλέσια Ντέμετζ

Φωτογραφίες: Instagram, NDP

 

Περισσότερα Εδω