Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση χωρισμού πολύ γνωστής παρουσιάστριας με τον επί 8 χρόνια σύντροφό της, οι ίδιοι αποτελούσαν πολύ αγαπημένο ζευγάρι της τηλεόρασης.

  1. Ένα ακόμη αγαπημένο ζευγάρι της show-biz τράβηξε χωριστούς δρόμους και μας το ανακοίνωσε μέσω ο ένας από τους δύο μέσω μίας αινιγματικής και όχι ξεκάθαρης κατάστασης που όμως τα έλεγε όλα.
  • Πιο συγκεκριμένα η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, ηθοποιός που μας κρατάει συντροφιά κάθε μέρα μέσα από την πρωινή εκπομπής πάμε Δανάη μας αποκάλυψε ότι χώρισε αλλά και ότι δεν ήθελε να προβεί σε μια τέτοια κίνηση.
  • Πιο συγκεκριμένα όπως εξομολογήθηκε η ίδια ο χωρισμός της στοίχισε παρά πολύ συναισθηματικά επειδή δεν ήθελε να χωρίσει και γι αυτό δεν μπορούσε να το διαχειριστεί.
  • Επίσης εξομολογείται  στον Θέμη Γεωργαντά ότι τους δικούς της ανθρώπους τους καθοδηγούσε   με τέτοιο τρόπο ώστε να προσπαθούν να της φέρονται μέσα από την σιωπή τους για το συγκεκριμένο θέμα σαν να μην υπήρξε ποτέ αυτός ο άνδρας στην ζωή της.

Να σας πούμε επίσης ότι το ζευγάρι σε αυτά τα 8 χρόνια πορείας του έχει χωρίσει αναρίθμητες φορές ωστόσο πάντα έρχεται η επανασύνδεση μεταξύ τους. Μια από αυτές τις φορές που στοίχισε πολύ στην νεαρή πρωταγωνίστρια ήταν στις αρχές του 2020,αλλά απαλύνθηκε με την επανασύνδεση τους το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς.

Αυτή την φορά όμως ο χωρισμός τους φαίνεται να είναι οριστικός μιας και η σχέση τους έχει τελειωτική ρήξη.

Για την τωρινή ρήξη της σχέσης του δεν έχει προέβει σε δηλώσεις η νεαρή παρουσιάστρια αλλά ούτε και ο πρώην σύντροφος της Πάνος  Αδαμόπουλος, ωστόσο η ίδια η Δανάη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ το Σάββατο το πρωί σε μια της προσπάθεια να δεχτεί τον χωρισμό αλλά και να δώσει κουράγιο τόσο σε όσους βρίσκονται σε όμοια κατάσταση με εκείνη, όσο και στον ίδιο της τον εαυτό.

Ακολουθεί βίντεο από την πρωινή εκπομπή της Δανάη Μπάρκα με τίτλο πάμε Δανάη

ΠΗΓΗ

Περισσότερα Εδω