Μέσα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα έκοψε την βασιλόπιτα της η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023 στο “Vintage”.

Ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Λ. κ. Βαγγέλης Μόρας αφού πρώτα μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου κ. Απόστολου Καλογιάννη που απουσίαζε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, ευχαρίστησε το προσωπικό και τους γυμναστές για την παρουσία τους και τόνισε ότι με την συνεργασία, τη δουλειά και την προσπάθεια όλων μας θα τα καταφέρουμε να δώσουμε το καλύτερο στην πόλη μας. Σας ενθαρρύνω να μείνετε κοντά στον αθλητισμό, είναι τρόπος ζωής θα αλλάξει την κοινωνία και δεν θα
έχουμε όλα αυτά που βλέπουμε γύρω μας και κυρίως κρατάμε τα παιδιά μας μακριά από τις κακές συνήθειες. Καλή χρονιά με υγεία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν από το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΛ. οι : κ. Κωσταρόπουλος Γιώργος, κ. Μπουμαρσόπουλος Άγης, κ. Κυριτσάκας Βάιος, κ. Παπαθανασίου Χρήστος, κ. Χαδουλός Κώστας, κ. Χατζή Σοφία , οι αντιδήμαρχοι κ.κ Αδαμόπουλος Θάνος, Δεληγιάννης Δημήτρης, Διαμάντος Ντίνος,  Νταής Παναγιώτης και ο πρόεδρος Β΄/μιας σχολικής επιτροπής κ.Δαούλας Θωμάς.

Ο τυχερός της βασιλόπιτας ήταν ο Αντιδήμαρχος κ. Αδαμόπουλος Θάνος.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω