Σήμερα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, Αρχή του Τριωδίου, σε μία γιορτινή και χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Πυργετού πραγματοποιήθηκε η κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο ιερέας του χωριού π. Αλέξανδρος.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κάτω Ολύμπου κ. Αθανάσιο Βλάχο, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Κώστα Ζαρδούκα και την κοινοτική σύμβουλο Πυργετού κ. Βασλική Γιάνναρου. Επίσης, παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κώστας Κολλάτος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αχιλλέας Διψάνας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πυργετού κ. Αθανάσιος Λαίνας, η Προισταμένη Κοινωνικής Προστασίας κα. Πανωραία Τσικλητάρη με το προσωπικό του ΚΑΠΗ και η οποία απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό καλωσορίζοντας τους καλεσμένους και τα μέλη του ΚΑΠΗ Πυργετού.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Τεμπών, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:

“Εύχομαι χρόνια πολλά, καλή νέα χρονιά με υγεία και δημιουργία σε όλους εσάς και τις οικογένειές σας. Είναι πολύ καλό που βρισκόμαστε εδώ όλοι μαζί μετά από όσα περάσαμε τα δύο χρόνια της πανδημίας και εύχομαι νέες δράσεις και νέες εκδηλώσεις.

Να σας αναφέρω ότι ως δημοτική Αρχή μεριμνούμε στη πραγματοποίηση εκδρομών και δεχόμαστε βέβαια και δικές σας προτάσεις και επιθυμίες, καθώς με τις πράξεις μας αποδεικνύουμε ότι είμστε δίπλα σας”.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιδήμαρχος κ. Αθ. Βλάχος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κ. Κολλάτος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κ. Ζαρδούκας και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πυργετού κ. Αθ. Λαίνας.

Η εκδήλωση έκλεισε με χαιρετισμό και απαγγελία ποιήματος με θέμα τον “παππού” από το μέλος του ΚΑΠΗ κα Κατερίνα Βλάχου.

Λίγο αργότερα, την ίδια μέρα στο κτίριο της Εκκλησίας στην Πλατεία του Πυργετού, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυργετού.

Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομη ομιλία της, η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Αρετή Λαίνα. Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας του χωριού π. Αλέξανδρος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κάτω Ολύμπου κ. Αθανάσιο Βλάχο και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Κώστα Ζαρδούκα.

Ακόμη, παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αχιλλέας Διψάνας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πυργετού κ. Αθ. Λαίνας, μέλη του Συλλόγου και αρκετοί κάτοικοι του Πυργετού.

Σε σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Τεμπών δήλωσε τα παρακάτω:

“Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους και μία καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και ευτυχία. Εδώ και αρκετά χρόνια έχετε αποδείξει ότι είστε ένας δημιουργικός και πολυεπίπεδος Σύλλογος, που έχετε πραγματοποιήσει αρκετές δράσεις και εκδηλώσεις. Εύχομαι τη νέα χρονιά να πραγματοποιήσετε περισσότερες δράσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Να γνωρίζετε ότι η δημοτική Αρχή είναι πάντα δίπλα σας και μεριμνά σε ότι χρειαστείτε, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα κάνετε το καλύτερο για το τόπο σας άλλα και για όλο το δήμο Τεμπών”.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω