Σε μια λαμπερή εκδήλωση που έλαβε χώρα απόψε το βράδυ της Τετάρτης στο Bar-Restaurant “ΡΕΤΙΡΕ” και παρουσία πλήθους κόσμου, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Εμπορικός Σύλλογος Λάρισας.

Σε μια ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα, οι Λαρισαίοι έμποροι αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος, αλλά και σκέψεις που αφορούν τον κλάδο τους, τονίζοντας ότι οι πληγείσες από τις πλημμύρες επιχειρήσεις χρειάζεται να αποζημιωθούν γρήγορα.

Ο πρόεδρος του ΕΣΛ κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος τόνισε πως: «Το 2023 ήταν μια χρονιά που δεν θέλουμε να θυμόμαστε λόγω των τραγικών γεγονότων που μας σημάδεψαν όλους. Οι επιχειρήσεις είναι ζωντανός οργανισμός. Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε τους βουλευτές μας για τις αποζημιώσεις των πληγέντων επιχειρήσεων για να υπάρχουν λειτουργικές επιχειρήσεις και εμπόριο την επόμενη ημέρα. Εύχομαι από καρδιάς καλή χρονιά υγεία, αγάπη και δύναμη».

Ο δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος, υπογράμμισε: «Εύχομαι μια καλύτερη χρονιά σε όλους. Ο εμπορικός κόσμος αποτελεί βασικό γρανάζι της περιοχής μας και του δήμου μας. Εμείς ως νέα δημοτική αρχή είμαστε ανοιχτοί σε συνέργεια, γιατί μόνο με συνέργειες και κοινές δράσεις μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Η πόλη μας επλήγη βάναυσα από τις πλημμύρες, πολλές επιχειρήσεις υπέστησαν ζημιές και δεν πήραν τις αποζημιώσεις που πρέπει να πάρουν. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Η χωρική αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λάρισας Μαρία Γαλλιού ευχήθηκε με την σειρά της καλή χρονιά τονίζοντας ότι: «Ο εμπορικός κόσμος της Λάρισας παρά το γεγονός ότι επλήγη βγαίνει από αυτή την δοκιμασία, τουλάχιστον έτσι φαίνεται από την μαζικότητα της σημερινής παρουσίας των μελών του ως ενιαίο σώμα, υγιέστερο, πείσμων και με διάθεση να ανατρέψει τα σημερινά δεδομένα».

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτήρης Γιαννακόπουλος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σημείωσε ότι: «όπως ξέρετε το 2023 ήταν πολύ κακή χρονιά, και το 2024 τα σημάδια δεν φάνηκαν ακόμη στον εμπορικό κόσμο. Αυτό που ζητάμε είναι αλληλεγγύη σε όλους τους Λαρισαίους, τους φορείς, σε όλη την επιχειρηματικότητα. Αγοράστε λαρισινά προϊόντα και στηρίξτε την τοπική αγορά. Ζητάμε από την περιφερειακή αρχή γρήγορες αποζημιώσεις».

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΙ, Δημήτρης Παπαλέξης με την σειρά του τόνισε: “Εύχομαι όλα τα καταστήματα των Λαρισαίων να είναι δυνατά και να μεγαλώνουν, καλή χρονιά σε όλους».

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

*Η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί για την έμπρακτη στήριξη τις επιχειρήσεις – χορηγούς της εκδήλωσης, κ. Σακελλαρίου Νίκο και τα καταστήματα Cougar, το κατάστημα Δρακωτός, τα café Mikel, τον κ. Γκουντέλο Κωνσταντίνο και τον κ. Νάκα Αθανάσιο από τα καταστήματα  Nova, καθώς και τα Οινοποιεία Τυρνάβου.

ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ: Κώστας Τσιάρας – onlarissa.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω