Σε δήλωσή του ο υποψήφιος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κ. Χρήστος Μπραζιώτης σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών, τόνισε τα εξής:

Όταν ένας αγώνας δίνεται με εντιμότητα, αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια ανεξαρτήτως αποτελέσματος  δεν είναι  χαμένος. Όταν δε μέσα από αυτόν σφυρηλατούνται φιλίες, αποκωδικοποιούνται χαρακτήρες και αναδεικνύονται προσωπικότητες είναι βέβαιο ότι είναι πάντα επωφελής. Η πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση κατέγραψε μια πολύ μεγάλη  εκτίμηση των συναδέλφων στο πρόσωπό μου, γεγονός αναμφιβόλως τιμητικό. Επίσης η εκλογή τριών νέων συμβούλων και η κατάταξη των υπολοίπων κατέδειξε μια σαφή επικρότηση της ποιότητας του συνδυασμού, ενός συνδυασμού που δημιουργήθηκε με νέα πρόσωπα εξ υπαρχής, γεγονός δεσμευτικό για την συνέχιση της πορείας του.

Ευχαριστώ πολύ τους συναδέλφους που με στήριξαν, με ενθάρρυναν και με ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές. Ευχαριστώ πολύ τα μέλη του συνδυασμού που με εμπιστεύτηκαν, με ενέπνευσαν και αγωνίσθηκαν μαζί μου. Για όλους αυτούς συνεχίζουμε….

Όσον αφορά τον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών του ΔΣΛ είναι κοινός τόπος ότι οι συνάδελφοι διαθέτουν ισχυρή προσωπικότητα, ευθυκρισία  και δεν κατευθύνονται, ούτε ποδηγετούνται. Ο Συνδυασμός μας παραμένει αταλάντευτος στις αρχές της αξιοπρέπειας και  της εντιμότητας και δεν διανοείται καν να ενταχθεί σε συζητήσεις νουθεσίας για την ψήφο των συναδέλφων. Έκαστος κατά το δοκούν!

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω