Στο θέατρο Λαμπέτη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 13 Οκτωβρίου ο Δήμος Ανατασιάδης προκειμένου να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Σεσουάρ για δολοφόνου». 

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την σύντροφό του Τζένη Θεωνά η οποία είναι μια από τις πρωταγωνίστριες. Η ηθοποιός υποδύεται  την πλούσια «κυρία Χατζηπατέρα» χαρίζοντας άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές. Επομένως, μια τόσο σημαντική ημέρα για εκείνη δε θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος της και πατέρας του παιδιού της Δήμος Αναστασιάδης που φροντίζει να είναι δίπλα της και να τη στηρίζει σε κάθε της βήμα. 

Στο τέλος της παράστασης ο γοητευτικός τραγουδιστής που μετρά τέσσερα χρόνια κοινής πορείας με τη γλυκιά ηθοποιό, βρέθηκε στα παρασκήνια για να τη συγχαρεί και πόζαρε μαζί της στον φωτογραφικό φακό, χαρίζοντάς μας μερικά τρυφερά στιγμιότυπα.

Η Τζένη Θεωνά φόρεσε ένα μάξι, σατέν μονόχρωμο φόρεμα σε dusty pink, ενώ σε συνδυασμό με την αισθησιακή λαιμόκοψη, προσθέτουν ενδιαφέρον στο ντύσιμό της.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Φέτος η παράσταση γίνεται φουλ διαδραστική. Επικοινωνεί περισσότερο με τον κόσμο, συνομιλεί μαζί του, αμφισβητεί τα άλλοθι και ανταλλάσσει απόψεις και υποψίες με τους θεατές και για τους τέσσερις ύποπτους.

Ποιος είναι τελικά ο δολοφόνος της Αμαλίας Τσαλίκογλου; Ο ταλαντούχος χαρούμενος κομμωτής Τόνυ (Ιωάννης Απέργης), η πλούσια κυρία Χατζηπατέρα (Τζένη Θεωνά), η ροζ τσιχλόφουσκα βοηθός Σόφη (Δανάη Μιχαλάκη) ή ο περίεργος Λεωνίδας Πέτροβας (Ζήσης Ρούμπος); Φέτος θα μπορούσε να είναι ο καθένας από αυτούς, γιατί ο αστυνόμος Σταύρος Σταυράκος (Δημήτρης Μακαλιάς) θεωρεί ότι είναι όλοι ύποπτοι. Μαζί και ο πανέξυπνος (;) βοηθός του ο Πανάγος (Χάρης Χιώτης).

Περισσότερα Εδω