Ακόμη δύο πολύτιμους βαθμούς «πέταξε» στην έδρα του ο ΟΦΗ που έμεινε στο 0-0 με την Λαμία για την 7η αγωνιστική της Super League. Αυτή είναι η πέμπτη ισοπαλία των Κρητικών στο φετινό πρωτάθλημα και η τρίτη «λευκή» ισοπαλία.

Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι έγινε στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» , με τις δύο ομάδες να έχουν από μία τελική προσπάθεια στο πρώτο μέρος προς την αντίπαλη εστία. Η πιο καλή στιγμή στο διάστημα αυτό σημειώθηκε στο 44ο λεπτό, όταν ο Μαρινάκης μπήκε από τα δεξιά γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι εκεί όπου ο Τοράλ έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε κι έφυγε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και στο 46’ απείλησε με τον Νέιρα, το σουτ του οποίου απόκρουσε δύσκολα ο Γκαραβέλης. Οχτώ λεπρά αργότερα (54’) ο Λάμπρου σούταρε αλλά δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 56’ το σουτ του Γκαγέγκος σταμάτησε στα σώματα αμυντικών της Λαμίας.

Η τελευταία φάση στο ματς σημειώθηκε στο 87΄ με τον Επασί να μπλοκάρει εύκολα το απευθείας φάουλ του Τιρόνε.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης

Κίτρινες: Πασαλίδης, Μεγιάδο, Φαν Ντάϊνεν, Σελίμοβιτς – Μπεχαράνο, Αντέτζο, Μανούσος, Τιρόνε

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Λάμπρου (62΄ Κάμα), Νέιρα (84΄ Φαν Ντάϊνεν), Βούρος, Γκαγέγκος, Τοράλ (75΄ Ναμπί), Μεγιάδο (85΄ Σελίμοβιτς), Καστάϊνιος (62΄ Ντουρμισάι), Μπαλογιάννης

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Σκόνδρας (72΄ Βύντρα), Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (84΄ Μανουσάκης), Τζανδάρης, Νούνιες (46΄ Τιρόνε), Καραμάνος, Ρόμανιτς (65΄ Μανούσος), Αραμπούλι (84΄ Γκέντσογλου)

 

Περισσότερα Εδω