Μετά από πολλά χρόνια αναμονής το πάρκινγκ της Φιλελλήνων παραδόθηκε σήμερα στους Βολιώτες, λύνοντας ένα χρόνιο πρόβλημα με τη στάθμευση στο κέντρο του Βόλου. Το αίτημα των πολιτών έγινε πράξη από τη σημερινή δημοτική αρχή του Αχιλλέα Μπέου, τηρώντας συγχρόνως τη σχετική του προεκλογική δέσμευση.Σε δηλώσεις του ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε: «Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική μέρα, όπως και μία απόδειξη ότι η σημερινή δημοτική αρχή τηρεί τις δεσμεύσεις της. Ήταν μία τάφρος και ντροπή αυτό το θέαμα στο κέντρο της πόλης για πάνω από μία δεκαετία. Είναι μία απάντηση σε όλους τους πολιτικούς απατεώνες στη δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν χρήματα. Αυτό το έργο ίσως είναι το μοναδικό που έχει γίνει με χρήματα των δημοτών στον Βόλο. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί η σημερινή δημοτική αρχή, ξέρει να διαχειρίζεται τα χρήματα των δημοτών και αυτό είναι το σημερινό αποτέλεσμα. Έρχονται και άλλα έργα.

To κόστος κατασκευής του πάρκινγκ έφθασε τα 5.000.000 ευρώ. Έκαναν κριτική για το μαγαζί που θα φτιαχνόταν στο πάνω μέρος του πάρκινγκ, το καταργήσαμε και έγινε και εκεί χώρος στάθμευσης για τα οχήματα. Είμαστε σχεδόν επτά χρόνια στο Δήμο Βόλου και δεν έχουν φέρει μία πρόταση. Ασχολούνται με ποια έχω σχέση, για το που παρκάρω, που κάνω διακοπές και για το εάν βάφω τα μαλλιά μου. Με γελοιότητες δηλαδή».

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Το έργο είναι πολύ σημαντικό για την ευρύτερη περιοχή και ειδικότερα για τους περίοικους. Θεωρώ ότι θα δώσει λύσεις. Θέλω να αναφέρω ότι το πάρκινγκ κατασκευάστηκε με χρήματα των δημοτών και είμαστε υποχρεωμένοι να το γυρίσουμε σε αυτούς. Το πάρκινγκ δίνεται στους πολίτες με το δυνατότερο χαμηλό κόμιστρο».

Περισσότερα Εδω