Στις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου συνεχίστηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου απάντησε η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από το T-live.

Πιο συγκεκριμένα, η Τατιάνα Στεφανίδου επεσήμανε: «Πάντως χαίρομαι γιατί στο δικαστήριο το διακύβευμα δεν είναι τι παίζουν οι εκπομπές. Αυτό αφορά τις δηλώσεις έξω. Σήμερα δηλαδή ήταν μία δίκη ουσίας, που μίλησαν οι γιατροί που είπαν για πολλοστή φορά ότι αυτά τα επεισόδια είναι εντελώς ανεξήγητα. Στο δικαστήριο συζητήθηκε η ουσία, ότι αυτό το παιδί, όπως είπαν οι 30 γιατροί για πολλοστή φορά, ότι ήταν υγιές και δε θα έφευγε από την καρδιά του. Μυστηριωδώς, έφυγε και αυτό το παιδί, χωρίς κανείς να εξηγήσει πώς.

Άρα το θέμα του δικαστηρίου είναι, η γυναίκα αυτή που κατηγορείται ως η χειρότερη φόνισσα όλων των εποχών σε αυτή τη χώρα, έχει σκοτώσει την Τζωρτζίνα; Έχει σκοτώσει και τα άλλα δύο μωρά; Και τα επόμενα δικαστήρια θα το ερευνήσουν. Αυτό είναι το ουσιαστικό».

«Τώρα, έξω από το δικαστήριο, καλές οι δηλώσεις, φταίει η Στεφανίδου θησαύρισε… Εγώ δεν πληρώνομαι, δεν ξέρω. Φαντάζομαι ο κύριος Κούγιας έχει κάποια αμοιβή από την κυρία Πισπιρίγκου, εγώ δεν έβγαλα εκατομμύρια. Δεν ξέρω αν ο ίδιος πληρώνεται και πόσα χρήματα έχει βγάλει. Δεν θα ερευνήσω την αμοιβή του. Άρα, έξω από την δίκη έγιναν άσχετες δηλώσεις που έχουν να κάνουν με το τι παίζουν οι εκπομπές και οι κακοί αυτοί δημοσιογράφοι που τα προκάλεσαν όλα. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Πάμε παρακάτω» είπε, επίσης η Τατιάνα Στεφανίδου στο T-live.  

Περισσότερα Εδω