Το Your Face Sounds Familiar επέστρεψε σήμερα έπειτα από δυο εβδομάδες απουσίας λόγω κρουσμάτων κορονοϊού με την Μαρία Μπεκατώρου στην έναρξη της βραδιάς να υπόσχεται μοναδικές εμφανίσεις. Την αρχή έκανε ο Ίαν Στρατής που μεταμφιέστηκε σε Bonnie Tyler.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης κλήθηκε να ερμηνεύσει το τραγούδι “I need a hero” και κατάφερε να μαγέψει τους πάντες με την εμφάνισή του. 

Ο Ίαν Στρατής κατάφερε να υποδυθεί τόσο φωνητικά όσο και εξωτερικά με τον καλύτερο τρόπο την γνωστή τραγουδίστρια με τους κριτές όση ώρα εκείνος βρισκόταν πάνω στη σκηνή να τον κοιτούν με το στόμα ανοιχτό.

Η συγκεκριμένη εμφάνιση είχε ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις αφού δεν πρόκειται για μια απλή μεταμφίεση καθώς η Bonnie Tyler πέραν του ότι είναι γυναίκα, διαθέτει και μια ιδιαίτερη χροιά που είναι πολύ δύσκολο να μπορέσει κανείς να την πλησιάσει. Ο Τάκης Ζαχαράτος μάλιστα, είπε πως νιώθει περήφανος και χαρούμενος που ξέρει πως όταν ο ίδιος αποσυρθεί θα υπάρχουν καλλιτέχνες σαν τον Ίαν για να συνεχίσουν αυτό που κάνει.

 

 

Περισσότερα Εδω