Με την προπόνηση, που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (17/10) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον αγώνα με τη Λαμία (18/10, 19:30 – «Αθανάσιος Διάκος»), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Άκης Μάντζιος άφησε εκτός αποστολής, όπως είχε προϊδεάσει κι έπειτα από το επεισόδιο που είχαν, τους Λούκας Σάσα και Γιοάν Μπεναλουάν ενώ δεν υπολογίζει ούτε στον Εμάνουελ Σάκιτς που απουσίασε από τις τελευταίες προπονήσεις.

Αντίθετα, ο 52χρονος Έλληνας προπονητής ενισχύεται, σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, με τις επιστροφές των Μπρούνο Γκάμα, Χουάν Ιτούρμπε, Φαμπιάνο Λέισμαν, Ντάνιελ Μαντσίνι και Φακούντο Μπερτόγλιο που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Στην αποστολή είναι και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε στον αστράγαλο από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Μαυριτανίας.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνης, Γκάμα, Ματέο, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Τζέγκο, Ματίγια, Σούντγκρεν, Χαϊροβιτς, Λούμορ, Γκάνεα, Ντουάρτε, Δεληζήσης, Μάνος.

Περισσότερα Εδω