Εξηγήσεις για τη σεξιστική δήλωση που έκανε στο Πρωινό, κλήθηκε να δώσει ο Κωνσταντίνος Τζούμας και στους Πρωινούς Τύπους του ΑΝΤ1. Φαίνεται, όμως, πως ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και ηθοποιός έκανε τα πράγματα πολύ χειρότερα, καθώς επιτέθηκε λεκτικά στη δημοσιογράφο Ηρώ Ράντου.

«Πρώτον, είχα εκνευριστεί γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον, για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω “κακό παιδί”. Διότι αν σας μιλούσα κανονικά, ότι τι σχέση έχουν οι γυναίκες, αν είναι φλύαρες με τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα, θα έλεγαν ότι εντάξει ήταν μία εκπομπή… Θα πω κόντρα πράγματα, εκείνα που δεν πιστεύω. Το ίδιο ισχύει και για τον Εν Λευκώ» είπε ο Κωνσταντίνος Τζούμας αρχικά.

Λίγο αργότερα, η δημοσιογράφος Ηρώ Ράντου χαρακτήρισε κατάπτυστα τα όσα είπε, με τον ηθοποιό να της μιλάει υποτιμητικά, λέγοντας: «Σιγά που σε εξόργισε! Μπράβο, μπραβο. Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανιβάλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τους μετανάστες, για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί-πρωί, άντε φύγε από εδώ ανόητη».

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινοί Τύποι:

Περισσότερα Εδω