Σε θρίλερ έχει εκτυλιχθεί η υπόθεση με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος τις τελευταίες μέρες κρατείται σε ξενοδοχείο καραντίνας στην Αυστραλία, επειδή είναι ανεμβολίαστος. 

Ο n1 τενίστας στον κόσμο ταξίδεψε στην Αυστραλία έχοντας εξασφαλίσει ιατρική εξαίρεση για να βρεθεί στο Australian Open, ωστόσο επειδή η Πολιτεία είναι ιδιαίτερα αυστηρή με το θέμα της πανδημίας, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έχει απομονωθεί.

Η Άννα Πρέλεβιτς, η οποία αποτελεί μεγάλη θαυμάστρια του κορυφαίου τενίστα ενώ κατάγονται και οι δύο από την Σερβία, έγραψε ένα κείμενο υποστήριξης προς τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα Instagram Stories της.

«Αυτό που συμβαίνει με τον Τζόκοβιτς δεν το χωράει το μυαλό μου! Ο λόγος που συμβαίνει αυτό το θρίλερ δεν είναι επειδή είναι ένας “ανεμβολίαστος αθλητής” αλλά το ότι του δόθηκε η άδεια να ταξιδέψει στη χώρα με το πιστοποιητικό νόσησης και με το που έφτασε στη χώρα δεν του επέτρεψαν να μπει βάζοντας τον σε καραντίνα σε ένα ξενοδοχείο σε ένα ξενοδοχείο με μετανάστες (ενώ έχει νοικιάσει δικό του διαμέρισμα στην Μελβούρνη και μπορούσε να γίνει εκεί η απομόνωση).

Ας μην τον άφηναν να ταξιδέψει από την αρχή! #FreeNovak» έγραψε η Σέρβα παρουσιάστρια και μοντέλο στα social media.

Περισσότερα Εδω