Σήμερα, 27/5 είναι η ημέρα που επέλεξαν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός να ενώσουν τις ζωές τους με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πρόκειται να ανέβει σήμερα το απόγευμα τα σκαλιά της εκκλησίας στο κέντρο της Αθήνας. Θα έχουν στο πλευρό του λίγους μόνο συγγενείς και φίλους, ανυπομονώντας γι’ αυτό το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στη ζωή τους.

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός αν και κρατούν χαμηλούς τόνους, δεν έκρυψαν τον έρωτά τους!

Η γνωριμία του ζευγαριού, η συγκατοίκηση και η πρόταση γάμου

Τον Μάρτιο του 2021 κυκλοφόρησαν τα πρώτα δημοσιεύματα που ήθελαν την Άννα Πρέλεβιτς και τον Νικήτα Νομικό να διανύουν τους πρώτους μήνες μια όμορφης σχέσης. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος.

Μάλιστα, το μοντέλο γνωρίζεται με τη Δούκισσα Νομικού, η οποία χάρηκε πολύ στο άκουσμα της ευχάριστης είδησης.
Τους πρώτους μήνες της σχέση τους, η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός απέφευγαν τις κοινές δημόσιες εξόδους, τότε μάλιστα υπήρχαν και οι περιορισμοί μετακινήσεων λόγω κορονοϊού, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να περνούσε περισσότερο χρόνο στο σπίτι.

Το ζευγάρι πέρασε πολύ γρήγορα στο επόμενο βήμα της σχέσης του, ενώ η συγκατοίκηση ήρθε σχεδόν από τους πρώτους μήνες της σχέσης.

Μέρα με τη μέρα, η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός ξεκίνησαν να κάνουν δειλά-δειλά τις πρώτες δημόσιες εμφανίσεις τους, κάνοντας βόλτες στα νότια προάστια είτε με παρέα είτε οι δυο τους, με τους φωτογράφους να τους απαθανατίζουν…

«Νιώθω πολύ όμορφα αυτή την περίοδο, αισθάνομαι πολύ τυχερή και ευγνώμων για όλο αυτό που μου συμβαίνει. Ζω το “τώρα” στο 100% και σκέφτομαι μόνο το “τώρα”. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει όταν πρέπει όπως έχουν συμβεί όλα στη ζωή μου μέχρι στιγμής. Νιώθω ότι στο πρόσωπο του Νικήτα έχω βρει τον ιδανικό άντρα» είχε εξομολογηθεί η Άννα Πρέλεβιτς στη Real Life και τη Νίκη Κώτσου.

Το ζευγάρι μπορεί να ήταν λίγο καιρό μαζί, ωστόσο και οι δυο κατάλαβαν αμέσως πόσο ταιριάζουν, καθώς ο ένας είχε βρει στον άλλο το άλλο του μισό, το ιδανικό ταίρι.

Η πρώην Σταρ Ελλάς κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της διακοπών με τον αγαπημένο της έζησε την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της όταν δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Άννα Πρέλεβιτς δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία, στην οποία έδειχνε και το εντυπωσιακό μονόπετρο που της χάρισε ο αγαπημένος της.

«I said Yes! Η ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ομορφύνει απίστευτα, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό κομμάτι. Μπορώ με ευκολία να πω ότι διανύω την καλύτερή μου περίοδο και είμαι τόσο ευγνώμων (…) Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο «ναι» που είπα ποτέ μου. Ανυπομονώ για όλα αυτά που έρχονται», είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας η Άννα Πρέλεβιτς.

Ο γάμος της Άννας Πρέλεβιτς και του Νικήτα Νομικού

Η μεγάλη μέρα του γάμου τους έφτασε, και τόσο η Άννα Πρέλεβις όσο και ο Νικήτας Νομικούς ανυπομονούν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

«Θα ήθελα να είναι πολύ κλειστός γάμος. Εγώ θα ήθελα 50 άτομα, ο Νικήτας μου λέει 150-200. Κουμπάροι μας θα είναι η αδελφή μου και ο καλύτερος φίλος του Νικήτα. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα κάνουμε παιδάκι» είχε αποκαλύψει η σχεδιάστρια μόδας.

«Έχω φορέσει πάρα πολλά νυφικά και λόγω δουλειάς και ποτέ δεν είχα φανταστεί πως θα μπορούσε να είναι το δικό μου. Το προηγούμενο βράδυ όμως πριν την πρόβα, σαν να μου ήρθε αναλαμπή και είπα “αχ νομίζω έτσι θέλω να παντρευτώ”… Έχω βρει έναν οίκο από το εξωτερικό και θα ταξιδέψω σε αυτή τη χώρα για να το δω και από κοντά.

Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη και το χαίρομαι όλο πάρα πολύ. Δεν το περίμενα από εμένα να γίνω η κλασική νύφη… Πριν από έναν χρόνο έλεγα ότι εννοείται θα δείξω στον Νικήτα το νυφικό και τα μαλλιά μου και έχω γίνει παραδοσιακή. Δε θέλω να δει τίποτα, ούτε τα παπούτσια, ούτε τα κοσμήματα, τίποτα. Θέλω να είμαι έκπληξη» έχει πει επίσης η μέλλουσα νυφούλα.

Μάλιστα, η Άννα Πρέλεβιτς το Σάββατο 13/5 έκανε το bachelorette πάρτι με την αδελφή της, Τέα Πρέλεβιτς, την κουνιάδα της Δούκισσα Νομικού και τις κολλητές της στα νότια προάστια.

Πιο χαρούμενη κι ευτυχισμένη από ποτέ, η Άννα Πρέλεβιτς απόλαυσε τις εκπλήξεις της από τα κοντινά πρόσωπα και στο τέλος της ημέρας ανάρτησε κάποια στιγμιότυπα.

«Αδερφούλα μου σε ευχαριστώ πολύ που με βοήθησες να οργανώσουμε το Bachalorette μου μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα γιατί αποφάσισα όπως πάντα… τελευταία στιγμή! Τι θα έκανα χωρίς εσένα!! Και σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου που καταφέρετε να έρθετε όλες σε such short notice! Σας αγαπώ όλες πολύ πολύ! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη σημερινή μέρα που ήμασταν όλες μαζί κοριτσοπαρέα» έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς στην ανάρτησή της στο Instagram.

Μπορεί η Άννα Πρέλεβιτς να έχει φορέσει πολλές φορές νυφικά στη ζωή της, ωστόσο το πιο μοναδικό και όμορφο θα το φορέσει στον γάμο της με τον Νικήτα Νομικό!

Περισσότερα Εδω