Το μεγάλο βήμα στη σχέση τους έκαναν ο Νικήτας Νομικός και η Άννα Πρέλεβιτς

Η παρουσιάστρια δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, κάτι το οποίο γνωστοποίησε με ανάρτησή της στο instagram.

«I said Yes! Η ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ομορφύνει απίστευτα, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό κομμάτι. Μπορώ με ευκολία να πω ότι διανύω την καλύτερή μου περίοδο και είμαι τόσο ευγνώμων (…)

Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο «ναι» που είπα ποτέ μου. Ανυπομονώ για όλα αυτά που έρχονται», έγραψε μεταξύ άλλων, η Άννα Πρέλεβιτς.

Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός: Τα παθιασμένα φιλιά

Το περασμένο καλοκαίρι, το ζευγάρι μετρούσε λίγους μήνες σχέσης, κάτι που έκανε την παρουσιάστρια να είναι ιδιαίτερη συγκρατημένη στις δηλώσεις της αλλά και στα λεγόμενά της για την προσωπική της ζωή.

Η ίδια ωστόσο αποκάλυψε τη σχέση της με τον Νικήτα Νομικό μέσα από τα social media και τις φωτογραφίες που έδειχναν το πόσο ερωτευμένοι είναι!

 

Άννα Πρέλεβιτς – «Νιώθω ασφάλεια δίπλα στον Νικήτα»

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους και συγκεκριμένα τον περασμένο Οκτώβρη, η Άννα Πρέλεβιτς έκανε τις πρώτες δηλώσεις για τον σύντροφό της αλλά και για τον λόγο που αργήσαμε να τους δούμε μαζί στα social media.

«Νιώθω ασφάλεια δίπλα στον Νικήτα, νιώθω ατρόμητη. Στο παρελθόν δεν ανέβαζα φωτογραφίες γιατί σκεφτόμουν τι θα γινόταν εάν χώριζα, εξάλλου το instagram το είχα για πιο επαγγελματικούς λόγους στο μυαλό μου. Έλεγα πως θα δημοσιεύσω φωτογραφία με τον… άνδρα μου και τον ρώτησα πριν ανεβάσω τις φωτογραφίες», δήλωσε η Άννα Πρέλεβιτς.

 

Άννα Πρέλεβιτς – Παντρεύεται τον αδερφό της Δούκισσας Νομικού

Η Άννα Πρέλεβιτς στις δηλώσεις της στην εκπομπή Super Κατερίνα είχε εκφράσει τον θαυμασμό της για την αδερφή του συντρόφου της, Δούκισσα Νομικού.

«Θαυμάζω τη Δούκισσα και εννοείται πως θα έκανα μαζί της εκπομπή. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα, με συμβουλεύει κιόλας, οπότε θα έκανα και με κλειστά μάτια εκπομπή δίπλα της», παραδέχτηκε για την αδερφή του συντρόφου της». δήλωσε η Άννα Πρέλεβιτς για την Δούκισσα Νομικού.

Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός: Όλες οι φορές που τους είδαμε μαζί σε κοινή έξοδο

 

 

Περισσότερα Εδω