Σε μια σπάνια οικογενειακή έξοδο συνάντησε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με τον Φάνη Μουρατίδη και τους δυο γιους τους. 

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς “Μπαμπά μην τρέχεις” το 2007. Οι δυο τους παντρεύτηκαν έναν χρόνο μετά ενώ σύντομα ήρθε στη ζωή τους ο πρώτος τους γιος Έκτορας που σήμερα είναι 13 ετών και έναν χρόνο μετά γεννήθηκε και ο δεύτερος γιος της οικογένειας Αλέξανδρος.

Οι δυο ηθοποιοί όλα αυτά τα χρόνια έχουν καταφέρει να διαφυλάξουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δίνοντας σπάνια συνεντεύξεις.

Πρόσφατα το ζευγάρι με τα δυο του παιδιά αποφάσισε να κάνει μια βόλτα στο Ψυχικό φορώντας τις μάσκες προστασίας τους και δείχνοντας να βρίσκονται σε αρκετά χαλαρή διάθεση.

Να θυμίσουμε πως τους προηγούμενους μήνες η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είχε βρεθεί στο προσκήνιο εξαιτίας της δημόσιας καταγγελίας που έκανε κατά γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη μαζί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και την Λένα Δροσάκη.

Περισσότερα Εδω