Πλήθος επωνύμων βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23/1 στο θέατρο Παλλάς προκειμένου να παρακολουθήσει την επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Η τρελή του Σαγιό” στην οποία πρωταγωνιστούν οι: Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αθηνά Οικονομάκου, Νίκος Μουτσινάς, Γιάννης Σιαμσιάρης, Κώστας Καζάκας, Χριστίνα Τσάφου, Στέλλα ΓκίκαΣτάθης Μαντζώρος, Γεωργία Καλλέργη, Πρόδρομος ΤοσουνίδηςΕυθύμης Γεωργόπουλος, και Μάκης Πατέλης.

Ανάμεσα στους επώνυμους που έδωσαν τον παρών ήταν και ο Σάκης Ρουβάς με την Άννα Βίσση. Οι δυο εγχώριοι σταρ που έχουν διαγράψει μια λαμπερή πορεία όλα αυτά τα χρόνια, είναι γνωστό πως διατηρούν αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμό ο ένας για τον άλλον.

Οι δυο τους άλλωστε στο παρελθόν έχουν χαρίσει στο κοινό μοναδικές στιγμές με τις συνεργασίες τους οι οποίες έχουν αφήσει τη δική τους ιστορία στη νυχτερινή Αθήνα. 

Η τελευταία συνεργασία του Σάκη Ρουβά και της Άννας Βίσση έγινε τον Οκτώβριο του 2010 και παρότι έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε, η σχέση τους παραμένει άριστε. Αυτό είναι κάτι που φαίνεται και από τον τρόπο που αντέδρασαν όταν συνάντησαν ο ένας τον άλλον. Οι δυο σταρ, δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν αγκαλιά μπροστά στους φωτογράφους ποζάροντας με τα πιο λαμπερά τους χαμόγελα.

Δες τις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το TLIFE ο Πέτρος Χόντος

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Περισσότερα Εδω