Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε η «ινκόγκνιτο» επίσκεψη στη Λάρισα την περασμένη Τετάρτη, του εκπροσώπου τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλου Χρηστίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, η συνάντηση που συνδυάστηκε με καλό φαγητό σε πασίγνωστη ταβέρνα στην περιοχή του Λιβαδακίου, έγινε στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας της απερχόμενης και εκ νέου προέδρου του κόμματος Φώφης Γεννήματα, της οποίας ο κ. Χρηστίδης αποτελεί εξ’ απορρήτων συνεργάτη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν όπως μαθαίνω επιφανή στελέχη του σοσιαλδημοκρατικού χώρου, γνωστά για την «αφοσίωσή» τους στην κ. Γεννηματά, μεταξύ αυτών και πρώην βουλευτής.

Ιδιαίτερη εντύπωση ωστόσο δεν προκάλεσαν οι παρουσίες, αλλά οι… απουσίες. Διότι στο τραπέζι που περιελάβανε τις πολύφημες ποικιλίες κεμπάπ, δεν βρέθηκε η Λαρισαία βουλευτίνα του ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη, η μοναδική εκλεγμένη στο κοινοβούλιο σε ολάκερη τη Θεσσαλία! Δεν κλήθηκε ή δεν κατάφερε να παραστεί; Οι πληροφορίες μάλλον γέρνουν προς το πρώτο σενάριο!

Η μάζωξη πάντως ήδη αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης αλλά και αντιπαράθεσης μεταξύ τοπικών στελεχών, με το κλίμα να δυναμιτίζεται επικίνδυνα στο δρόμο προς την κάλπη…

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω