H Ρενέ Ζελβέγκερ είναι μία από τις πιο επιτυχημένες και ταλαντούχες Αμερικανίδες ηθοποιούς και αυτό μας το απέδειξε και στον νέο της ρόλο.

Η 52χρονη καλλονή πρωταγωνιστεί στη σειρά «The Thing About Pam» και με το νέο της look μας αποδεικνύει ότι δεν διστάζει να αλλάξει εντελώς για έναν ρόλο. Στη σειρά η Ρενέ Ζαλβέγκερ υποδύεται την καταδικασμένη δολοφόνο Pam Hupp.

Στη σειρά «The Thing About Pam» περιγράφεται η αληθινή ιστορία της δολοφονίας της Betsy Faria, όπως παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Dateline». Η Pam Hupp, τον ρόλο που υποδύεται η Ρενέ Ζελβέγκερ, είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τη Faria ζωντανή και φέρεται να είναι η δολοφόνος της, χωρίς ωστόσο να βρέθηκαν στοιχεία εναντίον της.

Η Ρενέ Ζελβέγκερ λοιπόν για να φτάσει όσο πιο κοντά γίνεται στην πραγματική εικόνα της Pam Hupp, όπως αναφέρει το Variety, έχει βάλει προσθετικά τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα, αφήνοντας τον συγκεκριμένο ρόλο να της χαρίσει μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές της στην καριέρα της.

Εκτός όμως από το κομμάτι της εμφάνισης, η οσκαρική ηθοποιός μελέτησε πολύ καλά τον ρόλο της για να ολοκληρωθεί η μεταμόρφωση. «Είχε μελετήσει τόσες πολλές ώρες την Pam, τον πραγματικό άνθρωπο, σε βίντεο της αστυνομίας, και μετά περπατούσε στη σκηνή μπροστά μου. Δεν ήταν μόνο η φυσική μεταμόρφωση. Ήταν ο τρόπος που υπάρχει η Pam, το πεσμένο της πόδι, οι τρόποι της γενικά, οι ανάσες της, ακόμα και ο τρόπος που μιλάει με τα χέρια» δήλωσε στο Variety η υπεύθυνη της σειράς, Jenny Klein.

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω