22 χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που το «Άκρως Οικογενειακόν» έκανε την πρεμιέρα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές, που μέχρι και σήμερα το βλέπουμε σε επανάληψη.

Μεταξύ των ηθοποιών, που έχουν χαραχτεί στη μνήμη μας μέσα από τον ρόλο τους στη συγκεκριμένη σειρά, ήταν και η Μαρούσα Στρογγυόγλου, ως «Αφροδίτη Θεοτοκάτου».

Η ηθοποιός, πίσω στο 2001 που ξεκινούσε η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά του ANT1, υποδυόταν την κόρη της Ναταλίας Τσαλίκη και του Γιάννη Μπέζου, και δίδυμη αδελφή του «Ερμή», που ενσάρκωνε ο Χρήστος Σπανός. Μάλιστα, η «Αφροδίτη» ήταν ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες της τηλεοπτικής σειράς, με τις «περιπέτειες» στις οποίες έμπλεκε και τις ατάκες της να παραμένουν μέχρι και σήμερα στις μνήμες μας.

Σήμερα, 20 χρόνια μετά την ολοκλήρωση της κωμικής σειράς το 2003, η ηθοποιός εξακολουθεί να θυμίζει αρκετά το κορίτσι με τα κοντά μαύρα μαλλιά, αν και η ίδια είναι μητέρα ενός έφηβου κοριτσιού, της Φαίδρας.

Μάλιστα, η μονάκριβη κόρη της ηθοποιού, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσιεύοντας διάφορα βίντεο με κάποια εξ αυτών να περιλαμβάνουν και τη μητέρα της. Μεταξύ αυτών και ένα χορευτικό βίντεο που είχε αναρτήσει στο TikTok, στο οποίο η ίδια, η μητέρα της και χορεύουν στο Tik Tok, με τα σχόλια των θαυμαστώ της να πέφτουν βροχή.

@faidrakayyy

exoume arghsei

♬ original sound – oliWka

Περισσότερα Εδω