Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» βρέθηκε ο Κωστής Μαραβέγιας, με την Τζένη Μελιτά να περνά σε μια αποκάλυψη για τη συναυλία του που δεν θα ξεχάσει ποτέ!

«Να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που μου έχεις προσφέρει μία από τις πιο αμήχανες στιγμές της ζωής μου», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια με τον Κωστή Μαραβέγια να αποκαλύπτει.

«Έχω έναν καλό φίλο που ερχόταν σε όλες μου τις συναυλίες. Κάποια στιγμή μου είπε: “Θέλω να κάνω πρόταση γάμου σήμερα και θα πεις εσύ το όνομα της Τζένης”. Η καλύτερή μου λέω! Ήταν η πρώτη μου μεγάλη συναυλία εκτός σκηνών, το Θέατρο Βράχων. Το είπα λοιπόν, αλλά δεν μου φάνηκε από την σκηνή να το ήθελε τόσο, κάτι δεν πήγαινε καλά, δεν ξέρω. Είχε πάθει σοκ», περιέγραψε ο Κωστής Μαραβέγιας.

Ωστόσο η Τζένη Μελιτά απάντησε πως ο καλλιτέχνης κατάλαβε λάθος, καθώς ο σύντροφός της είχε ζητήσει από τον Κωστή Μαραβέγια να της κάνει μια αφιέρωση…

«Ήμουν μόνη μου και άκουσα από τον Κωστή Μαραβέγια ότι έχω πρόταση γάμου και ήμουν σε σοκ. Ο κόσμος γύρω να περιμένει μια απάντηση. Τι απάντηση να δώσω; Δεν θέλαμε να μου κάνει πρόταση γάμου, μια αφιέρωση ήθελα να μου κάνει», είπε η Τζένη Μελιτά.

Περισσότερα Εδω