Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Τομπάιας Έντζελ παντρεύτηκε πριν από λίγες ημέρες η Άιβι Γκέτι, η δισεκατομμυριούχος κληρονόμος και δισέγγονη του μεγιστάνα του πετρελαίου Ζαν Πολ Γκετί.

Η ίδια πέτυχε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση για το νυφικό της look, αφού επέλεξε ένα «γυάλινο» φόρεμα κατά παραγγελία με την υπογραφή του Τζον Γκαλιάνο.

Η λαμπερή τελετή που ξεχείλιζε από χλιδή και πολυτέλεια, πραγματοποιήθηκε από την Αμερικανίδα πολιτικό, Νάνσι Πελόζι που υπηρετεί ως 52η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό

Η 26χρονη καλλονή Άιβι, περπάτησε στον διάδρομο που είχε διαμορφωθεί στο Δημαρχείο του Σαν Φρανσίσκο και όπως θα δεις έλαμπε από ευτυχία μέσα στο μοναδικό φόρεμα που δημιουργήθηκε sur mesure για τον οίκο Maison Margiela Haute Couture. Η δημιουργία ήταν φτιαγμένη από τέσσερα στρώματα και καλυμμένο με δεκάδες μικρά κομμάτια από καθρέφτη.

«Ένα μεγάλο ποσοστό του φορέματος είναι κατασκευασμένο από πραγματικό καθρέφτη», είπε ο Galliano στη Vogue για το φόρεμα. Και συνέχισε: «Ωστόσο επειδή πρέπει να περπατήσει μέσα σε αυτό, δημιουργήσαμε ένα φόρεμα που θα παρέπεμπε στον πραγματικό καθρέφτη αλλά θα ζύγιζε σημαντικά λιγότερο». Το πέπλο της ήταν κεντημένο στο χέρι και στολισμένο με διακοσμητικά «καρύδια» προς τιμή της γιαγιάς της Άν, που μεγάλωσε σε μια φάρμα με καρυδιές. Είχε επίσης «κιθάρες» για να αποτίσει φόρο τιμής στον αείμνηστο μουσικό πατέρα της, Τζον Γκίλμπερτ, που πέθανε πέρυσι.

Η Άιβι Γκετί είπε στη Vogue ότι επέλεξε τον αμφιλεγόμενο σχεδιαστή Galliano επειδή η αείμνηστη γιαγιά της φορούσε πάντα τα σχέδιά του για τον Givenchy και μετά τον Christian Dior. Ωστόσο το 2011 ο Βρετανός σχεδιαστής μόδας τέθηκε σε διαθεσιμότητα από τον οίκο Dior εξαιτίας των κατηγοριών που εκκρεμούν εις βάρος του για αντισημιτικά σχόλια. Ο ίδιος δήλωνε ότι «λατρεύει τον Χίτλερ» σε βίντεο το οποίο γυρίστηκε, σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, σε ένα παρισινό καφέ.

«Η γιαγιά μου φορούσε πάντα τα σχέδια του John Galliano», εξήγησε η Άιβι στους glossy. «Η γιαγιά μου τον θαύμαζε πάντα, οπότε ένιωθα σαν να ήταν δίπλα μου στον γάμο μου. Μετά το θάνατο της γιαγιάς μου – ήταν πραγματικά περισσότερο σαν μητέρα για μένα – ένιωσα αυτή τη σύνδεση με τον John. Ήξερα ότι ήθελα να δημιουργήσει το φόρεμα για τον γάμο μου. Η θεία μου η Βανέσα, με την οποία είμαι πολύ δεμένη, συνδέθηκε μαζί του μέσω ενός φίλου και εδώ είμαστε».

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

 

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω