Λίγες ημέρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς Άγριες Μέλισσες, το περιοδικό TV O’ Clock αποκαλύπτει το πώς θα διαμορφωθεί η ζωή του Μελέτη, της Δρόσως και του Κωνσταντή.

Σύμφωνα με όσα γράφει η Σοφία Τσίρκα στο περιοδικό, μετά το μοιραίο βράδυ που άλλαξε τη ζωή όλων στο Διαφάνι, θα δούμε τον κάθε ήρωα να προσπαθεί να δημιουργήσει μια νέα καθημερινότητα.

Η Δρόσω θα συνεχίσει να δουλεύει στο πλευρό της Ουρανίας, η οποία ανοίγει τη δική της μπουτίκ ρούχων στο χωριό. Οι σχέσεις της Δρόσως με την Ασημίνα φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί και μαζί μεγαλώνουν τον μικρό. Κάπου όμως η ζωή της θα αλλάξει ολοκληρωτικά… Η γνωριμία της με τον γιο του Ακύλα, τον Λευτέρη, θα την οδηγήσει στον δρόμο του θεάτρου και του κινηματογράφου, που εκείνη την εποχή γνώριζε μεγάλη άνθηση. Άλλωστε, το μεγαλύτερο όνειρό της ήταν να γίνει τραγουδίστρια.

Μάλιστα, όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια μια νέα γυναίκα θα μπει στη ζωή του Κωνσταντή. Πρόκειται βέβαια για μια επιπόλαιη σχέση, που για εκείνον μοιάζει να είναι η ιδανική λύση για να ξεπεράσει την Δρόσω.

Πίσω στο Διαφάνι και ο Μελέτης προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του μετά τον θάνατο της Ανέτ. Μοιάζει, όμως, να έχει πάρει έναν δρόμο που δεν δείχνει επιστροφή. Η γνωριμία του με τον Ακύλα πρόκειται να του αλλάξει για πάντα τη ζωή. Ο Μελέτης γνωρίζει την κόρη του Μεγαρίτη, την Κορίνα και μεταξύ τους αρχίζει ένα φλερτ. Πολύ σύντομα, όμως ο Μελέτης θα πάρει μια καθοριστική απόφαση. Κάνει πρόταση γάμου στην Κορίνα και ετοιμάζεται να παντρευτεί την κόρη του Ακύλα Μεγαρίτη. Έτσι, μένουν μαζί στο αρχοντικό των Σεβαστών στο Διαφάνι. Πιο σκληρός και άδειος από ποτέ, είναι αποφασισμένος να μη γίνει το πιόνι κανενός αλλά η επιστροφή της Πηνελόπης από το Παρίσι θα φέρει ξανά αναστάτωση στη ζωή του…

Περισσότερα Εδω