Ο Κωνσταντής φωνάζει στη Δρόσω, με τους δύο πρωταγωνιστές να καθηλώνουν για ακόμη μία φορά το κοινό στις Άγριες Μέλισσες. Παρά την οργή του για όσα έμαθε, ο Κωνσταντής δε μπορεί να μείνει μακριά από την αγαπημένη του. Αυτό σημαίνει πως θα χαρίσουν ακόμα πολλές σκηνές στους τηλεθεατές, άλλες γεμάτες ένταση και άλλες γεμάτες τρυφερότητα και στοργή.

Νιώθει μεγάλο παράπονο που οι αδελφές Σταμίρη δε τους δίνουν τον απαραίτητο χρόνο να χωνέψουν όλα όσα έχουν συμβεί. Αντιθέτως, συνεχίζουν και πιέζουν καταστάσεις, χωρίς να ενδιαφέρονται για τις συνέπειες. Ο Κωνσταντής βγαίνει εκτός εαυτού και φωνάζει στην Δρόσω:

“Δε μας δίνετε χρόνο να καταπιούμε αυτό που μας έχετε σερβίρει. Πάτε παρακάτω κι έχετε και απαιτήσεις!”

Τότε είναι που η Δρόσω του προτείνει να βάλουν κάτω τις αμαρτίες τους, συγκρίνοντάς τες. Γιατί, σε αυτή την περίπτωση, κανείς τους δεν είναι αναμάρτητος. Όπως εκείνες σκότωσαν τον Σέργιο, έτσι και οι Σεβαστοί μετρούν πολλούς φόνους στις πλάτες τους, για τους οποίους πρέπει να λογοδοτήσουν. Το κυριότερο, όμως; Ο φόνος του Γιάννου. Ένας φόνος που ακόμη δεν έχει οδηγήσει τα θύματα στην λύτρωση.

Η Δρόσω στις Άγριες Μέλισσες

Ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Μπορεί ο Κωνσταντής να φωνάζει στην Δρόσω για τα λάθη της, εκείνος όμως θα αναλογιστεί σύντομα και τα δικά του, στις Άγριες Μέλισσες. Και τότε είναι που θα αλλάξουν πολλά στη σχέση των δύο πρωταγωνιστών. Κάτι που δε θα συμβεί ανάμεσα σε Ασημίνα και Νικηφόρο…

Περισσότερα Εδω