Πρεμιέρα έκανε την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου ο Γ΄κύκλος της σειράς, Άγριες Μέλισσες. Η προσμονή μάλιστα του κοινού ήταν μεγάλη, κάτι το οποίο φάνηκε και από την απήχηση της σειράς στα social media.

Λίγα λόγια για όσα θα δούμε φέτος στις Άγριες Μέλισσες του ANT1….

Διαφάνι 1967: Οι ήρωές μας μετρούν ακόμα τα τραύματα του παρελθόντος και προσπαθούν να ξαναστήσουν τις ζωές τους. Θα τα καταφέρουν;

Το ξημέρωμα της 21ης Απριλίου θα τους βρει όλους ανυποψίαστους. Το άγνωστο, ο φόβος, η σιωπή, ο κίνδυνος, οι χωρισμοί, τα διλήμματα, οι παγίδες, η εξουσία, ο έρωτας.

Το παρελθόν δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη και το μέλλον έρχεται με απειλητικά βήματα. Ο δρόμος που ξεδιπλώνεται οδηγεί σε άγνωστα μονοπάτια. Θα υπάρχει, άραγε, επιστροφή;

Το κουτί της Πανδώρας ανοίγει και έρχεται η στιγμή που θα όλοι θα αναμετρηθούν και με τους εαυτούς τους, αλλά και με τους άλλους. Συμμαχίες ισχυρές, αλλά στην πραγματικότητα σαθρές. Πιόνια και παίκτες που ο καθένας έχει τα δικά του σχέδια, εκκρεμότητες και μυστικά από το χθες που θα ανοίξουν και πάλι αγιάτρευτες πληγές. Η πορεία προς τη λύτρωση είναι στρωμένη με πολλά αγκάθια και ανατροπές.

Η Κατερίνα Διδασκάλου η οποία παραμένει σταθερή στο καστ των πρωταγωνιστών και στον ρόλο της Μυρσίνης μοιράζεται μαζί μας backstage της σειράς μέσα από τα social media. Αυτή τη φορά η ηθοποιός δημοσίευσε ένα απολαυστικό βίντεο στο οποίου παρουσιάζεται να κυνηγά τον μικρό Σέργιο στο δάσος, λίγο πριν ξεκινήσουν το επόμενο γύρισμά τους για τη σειρά του ANT1.

 

 

Περισσότερα Εδω