Πρεμιέρα για το 2022 αναμένεται να κάνουν οι «Άγριες Μέλισσες» την ερχόμενη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου, στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Ωστόσο, αυτή η επιστροφή δεν είναι η αναμενόμενη.

Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 θα προβάλλεται μόνο κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Δηλαδή, νέα επεισόδια θα έχουμε μόνο στις 10, 11, 17 και 18 Ιανουαρίου, μέχρι η σειρά να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς από τις 24 Ιανουαρίου κι έπειτα. Σύμφωνα με το zappIT, αυτό συμβαίνει καθώς δεν υπάρχει μεγάλο στοκ επεισοδίων λόγω της πανδημίας.

Έτσι, λοιπόν, τις Τετάρτες και Πέμπτες, στις 12,13,19 και 20 Ιανουαρίου στη θέση των Άγριων Μελισσών θα δούμε τη σειρά 42°C, ένα ερωτικό ψυχολογικό θρίλερ.

Πρόκειται για μια παραγωγή της COSMOTE TV οκτώ επεισοδίων, η οποία έρχεται και στην ελεύθερη τηλεόραση αποκλειστικά στον ΑΝΤ1. Η σειρά μυθοπλασίας της Ναταλύ Δούκα, μια τηλεοπτική παραγωγή υψηλών προδιαγραφών και έντονων συναισθημάτων, με εντυπωσιακό καστ και καταξιωμένους συντελεστές κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, στις 22:15.

Περισσότερα Εδω