Η Ελένη Ανουσάκη είναι από τις αγαπημένες ηθοποιούς του αθάνατου ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου, ενώ αργότερα έκανε καριέρα και ως πολιτικός κερδίζοντας μια θέση στο ελληνικό κοινοβούλιο με το κόμμα του ΠΑΣΟΚ.

Η Ελένη εκτός από αξιόλογη ηθοποιός υπήρξε και ένα όμορφο και σέξι κορίτσι και η σελίδα ellinikoskinimatografosgr, θυμάται σήμερα τη μέρα που εμφανίστηκε με ένα τολμηρό για την εποχή ντεκολτέ στο Φεστιβάλ κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρει η σελίδα που είναι αφιερωμένη στο ελληνικό σινεμά: Το 1964 η Ελένη Ανουσάκη στα πλαίσια του φεστιβάλ Θεσσαλονίκης εμφανίζεται στο φουαγέ του θεάτρου της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με εξαιρετικά προκλητικό για την εποχή ντεκολτέ. 

Η εμφάνισή της αυτή προκαλεί πανικό, τα φλας των φωτογράφων αστράφτουν, ενώ οι αστυνομικοί προβληματίζονται αν θα πρέπει να την αφήσουν να περάσει ή όχι. Την επόμενη μέρα, οι εφημερίδες της εποχής, δεν ήταν ιδιαίτερα ευγενικές με την Ελένη που φόρεσε ένα προκλητικό “τοπλες φόρεμα” όπως το ονόμασαν.

 

 

Περισσότερα Εδω